fallback

Нови шпионски снимки на Honda Crosstour

Honda бърза да пусне на пазара своя нов модел Crosstour в отговор на появата наскоро на кросоувъра Venza на Toyota.

Новият Crosstour е създаден на базата на Accord. За тези снимки на колата направени на 1 юни се счита, че представят прототип от новия модел, а не са тестово „муле” както беше с предишните. С други думи това което виждаме е много близо до реалността на серийната версия. Макар визуално новият модел да е доста близък до Acura ZDX, която ще бъде на пазара скоро, Crosstour няма да използва платформата на ZDX. Honda Crosstour модел 2010 ще бъде произвеждана на модифицирана версия на платформата на Honda Accord. Това не е изненада, защото от доста време циркулират информации в интернет, че Honda подготвя нов CUV модел на базата на Accord. От своя страна малко неочаквано новата Acura ZDX ще използва платформата на Acura MDX и Honda Pilot. Вече е обявено началото на серийното производство на Crosstour – от септември в завода на Honda в градчето East Liberty, в щата Охайо. Acura ZDX ще бъде произвеждана от август в завода на Honda в Канада. Най-вероятно Crosstour ще използва същите двигатели, които сега се монтират на американската версия на Accord. Снимките показват, че този прототип има заден диференциал, а това най-вероятно означава, че колата е със системата на Honda VTM-4 AWD.
Тагове:
fallback
  • #10
    Анонимен ( преди 15 години )
    задницата на колата е почти едно към едно със Нисан Максима.
  • #9
    ( преди 15 години )
    bahti grozno kiofte
  • #8
    vilza ( преди 15 години )
    honda e hubava kola
  • #7
    vilza ( преди 15 години )
    3458
  • #6
    Котоошу ( преди 15 години )
    Годзила!!!
  • #5
    MoTkO ( преди 15 години )
    определено с маскировката колата изглежда зле все пак за това е поставена:)нека да почакаме и ще разберем дали колата изглежда по-добре без маскировка
  • #4
    А?! ( преди 15 години )
    Не е казано, че на всички трябва да им харесва.Аз лично харесвам колите, които Хонда правят, а според мен тази има голям потенциал и наистина е страхотна плюс, че трябва да има и голям двигател.Дали ще е така е друг въпрос.В други сайтове видях, че я представят като пряк конкурент на BMW GT, което за мен е малко странно, тъй като двете компаниий се целят в различни пазарни сегменти, но това е друг въпрос...
  • #3
    TURBO ( преди 15 години )
    Форд фокус... стария модел
  • #2
    Анонимен ( преди 15 години )
    Кое пък е толкова ненормално? Не виждам какво толкова те е впечатлило! Задната чистачка можеше поне да е в свалено положение а не във вдигнато но вероятно ще е в прибрано състояние в серийния модел ,защото така стои не на място. Може без чула да изглежда по-добре, но спецялно на тези снимки изглежда отчайващо зле.
  • #1
    Анонимен ( преди 15 години )
    Мале тази Хонда е ненормална.Единственто, което на мен лично не ми харесва е задната чистачка, но да кажем, че е дреболия.Остава да се появят и останалите й характеристики.А дали ще се продава в Европа?
fallback
Последни