fallback

VW готви конкурент на Opel Ampera

На автомобилното изложение във Франкфурт, компанията ще представи концептуален електрически автомобил.

След хибридния Golf TwinDrive и заместника на Lupo - VW Up!, компанията ще представи следващата си стъпка в производството на автомобили щадящи околната среда.Все още няма подробна информация за концептуалното електрическо возило, но стана ясно, че колата ще предлага поне 200 км. пробег, ще бъде сигурна, надеждна и достатъчно удобна, за да се използва ежедневно. "Това ще бъде кола, типична за марката VW", заяви говорителят на компанията Петер Тул (Peter Thul)."За момента се развиваме в две насоки - произвеждаме високоефективни, икономични агрегати, задвижвани от течни горива и работим усилено върху конструирането на електрически двигатели . За нас хибридите са крачка напред към екологично чистите превозни средства, а не решение", поясни Тул.
Тагове:
fallback
  • #15
    До Д Добрев ( преди 15 години )
    Ти си протоколен дроид , имаш заложена програма и неможеш да говориш нещо различно от тово което ти е програмирано. На едно *** да пише Торта Фолксваген ти ще я изядеш понеже е ФВ. Страни същества.
  • #14
    Д Добрев ( преди 15 години )
    Хахахах, каквото и да изкарат на пазара ще е по-добро от Амперата.
  • #13
    rix ( преди 15 години )
    Тук всичко се плюе.Ама голфа поне има за какво.Пожелавам ти да си купишш Голф 4,че и ти да се чудиш какво в тази кола си заслужава парите?
  • #12
    Анонимен ( преди 15 години )
    Простотията в България се изразява в това колкото повече са Голфовете в един град толкова по прости са му гражданите . А това че си продавал повече Голфове говори за тази трагедия в национален мащаб. Ако искате се сърдете но това е голата истина . Погледнете в Европа колко Голфове има по пътищата и направете съпоставка с България. Тук ако си си купил ФВ. значи си разбирач и едвали не си открил топлата вода. Смешници .
  • #11
    .......1 ( преди 15 години )
    Ми аз пък продавах 7 години коли на Горубляне и Голфа бе най-търсената кола там. Това всеки от вас може да го провери. Въпреки ,че лично харесвам друга марка , смело мога да заявя ,че Голфа е страхотна машина за България. Като дойде някой и каже търся Голф с колегите бяхме почнали да се усмихваме. Голф та Голф. Ако си имал дефектен Голф е много вероятно да е бил катастрофирал и сглобен с части втора употреба или Турски части. Колегите често го правят.
  • #10
    Анонимен ( преди 15 години )
    Пак виждам плюене по Голф. Какво ви пречи колата не мога да разбера? Ами като не можете да си я позволите преглътнете го, купете си опел или някоя хонда и толкоз. Ама да плюете по нещо, което не може да имате е смешно.Ето на - аз не мога да си позволя Голф 4 и до сега не съм казал една лоша дума за него. Като се замисля за никоя кола не съм казал лоша дума, просто си имам предпочитания.
  • #9
    tincho ( преди 15 години )
    Ами аз съм имал голф 3,и не съм очарован.В какво е най-добър в класа си?По дефекти ли?Нито возия има,нито е качествен,супер евтини пластмаси.Приключих с VW.
  • #8
    Анонимен ( преди 15 години )
    НАЙ-ДОБРИЯТ В ТОЗИ СЕГМЕНТ Е GOLF, в Перник, разбира се :)
  • #7
    SE__fan ( преди 15 години )
    Аз съм имал всички голфове с изключение на 1-цата, и съм супер довелен. НАЙ-ДОБРИЯТ В ТОЗИ СЕГМЕНТ Е GOLF.
  • #6
    ооооо ( преди 15 години )
    Имал съм голф. мерси. не ща да чувам.
fallback
Последни