fallback

Нови снимки на Opel Astra

Появиха се още снимки на версията на Opel Astra с пет врати. Колата е заснета в Германия.

Вече се появиха официални фотоси от новото поколение на Astra, затова прототипите на модела вече не се маскират и в случая има лепенки само върху логото на колата отпред и отзад. Новата Astra скоро ще бъде представена пред журналисти още следващия месец, а официалната премиера ще бъде във Франкфурт на 17 септември. Продажбите на новото поколение на Astra ще започнат в Европа към края на есента. Първоначално този автомобил ще се предлага с осем двигателя, сред които да споменем бензиновите турбоагрегати с обем 1.4 и 1.6 литра с мощност 140 и 180 к.с. и турбодизеловите тип common-rail с обем 1.3 до 2.0 литра и мощност от 95 до 160 к.с. Освен с пет врати, колата ще се предлага като спортна версия  GTC с три врати, седан с четири врати, камби вариант и купе/кабриолет.
Тагове:
fallback
  • #17
    new car ( преди 15 години )
    A WE EI SMOTANI TAPACI SLOJETE SI O4ILA "na reno prili4alo " odralokojata na polovinata marki " da vi e... v pristrastnite nekompetentni ne6tastnici !!!p.s. po dobre si mul4ete da ne vi se smeqt horata
  • #16
    IMC ( преди 15 години )
    Пич сигурен ли си че говориме за една и съща кола и ако да кое точно намираш за готино в нея, че я скапаха ли? Я виж Impreza B22, Impreza GB270 и ми кажи че това новото ти харесва повече.
  • #15
    Impreza ( преди 15 години )
    Напротив, предната беше невзрачна, а новата е готина!
  • #14
    IMC ( преди 15 години )
    Ами не си купувай като не ти харесва, за мен пък Импрезата в момента е най-посредствената кола, която човек е възможно да си купи, не стига че от една легенда направиха смешна количка с дизайн като на чайник от 80-те. Не ми се продължава направо.
  • #13
    Impreza ( преди 15 години )
    Това е нещо средно между Мазда3 (само вижте задните странични стъкла), Пежо (формата на фаровете е като на Пежата) и Субару (стоповете са като на новата Импреса Хечбек, само че са малко по-раздвижени, но пък са червени а не кристални). И към тези които казват че всички коли сега си приличат - ами нима това е хубаво? Едно време ги правеха различни, а сега се различават само по емблемата. Това е гадно.
  • #12
    Impreza ( преди 15 години )
    Извинете, това някакъв несполучлив фейслифт на Импреса ли е? Стоповете са подобни на тези на импреса, само че са по-невзрачни и обикновени червени, а не готини кристални като при Имресата.
  • #11
    VAYK ( преди 15 години )
    Много добре изглежда този немец, много по добре от другия в този клас от Волфсбург!!!
  • #10
    Анонимен ( преди 15 години )
    mn e krasiva mn q biva kolicata
  • #9
    Анонимен ( преди 15 години )
    пълно копие на новия меган
  • #8
    dCi - diesel Commonr ( преди 15 години )
    пффф дума дане става онзи ден видях мегана на живо никаква прилика! и за мен нмегана е по-хубав (но аз харесвам рено повече от опел)може и затова да е
fallback
Последни