fallback

Jaguar XJ се крие зад BMW?!

Новия Jaguar XJ бе заловен по време тест, дегизиран като BMW...

Когато за първи път видяхме снимките бяхме убедени, че това е нов модел на BMW, но при по-задълбочено вглеждане, стана ясно, че това всъщност е новия Jaguar XJ, прикрит с умела маскировка.Оформената като "бъбреци" радиаторна решетка, освен че прикрива идеално предстоящия модел, подсказва и намерението на Jaguar да противопостави на BMW и тяхната серия-7.Съчетал агресивен и елегантен дизайн, новаторски технологии и много мощ, XJ се очертава да бъде достоен съперник на германските си конкуренти. Той ще се композира на доработена версия на алуминиевото шаси на познатия XJ. Лекото купе ще се задвижва от 3.0-литров twin-turbo дизел с 271 к.с. и 5.0-литров бензинов V8, доставящ 385 к.с. при атмосферния вариант и 503 к.с. при компресорната версия. Новия Jaguar XJ ще бъде представен официално в Лондон на 9 юли, а продажбите се очаква да стартират до края на годината.
Тагове:
fallback
  • #25
    dancho ( преди 12 години )
    qguara e kola ama bmw e po qkaa as (H) bmw
  • #24
    Анонимен ( преди 15 години )
    Ахахахаха, господи Боже мой! А не предположихте ли, че може би колата ще запази "Оформената като "бъбреци" радиаторна решетка" на предишния модел? Или просто пишете без да мислите, гледайки неофициални 3d анимации?
  • #23
    Най-бързото А У Д И ( преди 15 години )
    На бас ,че колата няма да изглежда така. Това е 3д перформа. Вижте внимателно маскировката, дори в контурите има разлика.
  • #22
    U96 ( преди 15 години )
    Всички производители са крали от ЛЕКСУС, а пък той от моя ХЕЙ. Така че всички ЛЕКСУС фенчета ще ми го лапат.
  • #21
    Анонимен ( преди 15 години )
    хаха-прилика освен с цвета и триъгълните фарове няма
  • #20
    fan ( преди 15 години )
    opredeleno ima prilika a kato vzeme i vpredvid 4e lexusa e ot 2006 moje da se kaje 4e sa kopirali
  • #19
    asdf ( преди 15 години )
    http://forum.avtoindex.com/foto/data/media/50/lexus_lexus_is_350_2006_1.jpg vij be smotan
  • #18
    P ( преди 15 години )
    Щом се чувстваш забогатял селянин добре.
  • #17
    Аз ( преди 15 години )
    Пичове, БМВ, Ауди и Мерцедес се карат от хора с пари, това е факт. За да караш Ягуар, освен кинти ти трябва и стил, демек да си баровец по душа, а не забогатял селянин. Това е.
  • #16
    EmoXide ( преди 15 години )
    Уааааааау!!!Това е най-мега стилното и красиво Mondeo, което някога бих дръзнал да сънувам. Добра работа са свършили от Ford! Добре, че бяха фаровете, та да го разпозная.
fallback
Последни