fallback

АвтоВАЗ ще прави комби версия на Priora

Производството на комби версията на Lada Priora започва на 27 май, съобщават от фирмата.

Продажбите на тази версия в Русия ще започнат от 20 юни. Според агенция  Автостат, първото комби ще бъде с луксозно оборудване, включващо въздушни възглавници, електрически прозорци и огледала, подгряване на предните седалки, ABS, климатроник, асистент за паркиране и др. Цената на Lada Priora версия комби ще бъде по-висока от тази на седана и ще започва от около 350 000 рубли (около 15 700 лева).  
Тагове:
fallback
  • #9
    brix ( преди 15 години )
    За тези пари определно си струва да си купя тази кола. Вече съм решил тя да ми е следващата. В момента карам Ситроен Берлинго за което съм заплатил 26 000 лева и няма и наполовина толкова екстри. А тази е с цели 10 000 лева по-евтина. Освен това парното на моята е под всяка критика но все пак тя е правена за страна с горещ климат. Така че преди да коментирате осведомете се малко по добре че ставате смешни!
  • #8
    rix ( преди 15 години )
    Какво за краш-тестовете на Лада?Пълна трагедия са!А за такива пари спокойно мога да си купя някой малък фиат или хюндай,и ще съм сто пъти по-доволен от кято и да било лада.
  • #7
    auto ( преди 15 години )
    до IMC-разхода на какина нее 13.6-в голяма грашка си-вярно 4ее лада,но нее никък зле-не мислете 4е защитавам марката...напротив-но имах вазможността да покарам доста марки западни автомобили-работата ми е такава просто/говоря за 2 употреба/-никък нее розово положението и с тях...ама никък.и погледнете какво става в сервизите...лелеееее мале!! така 4е за тези пари-по добре нова лада,отколкото издухана до неузнаваемост друга ЗАПАДНА КОЛИЦА-и наи интересното е,4е на краш тестовете резултатите са мн
  • #6
    Анонимен ( преди 15 години )
    Поредната руска глупост,която ще се разпадне на 1-я ден ,като всичките им творения на Lada-Нива ,Chevrolet и т.н. знаете ги много добре що за качество са.Отделно пък оборудването -в Европа вече се говори за EURO V
  • #5
    IMC ( преди 15 години )
    Разхода също е от значение защото на Калина ако не ме лъже паметта е 13,6 /100 което не си заслужава, просто дори да е по-евтино първоначално после излиза по-скъпо.
  • #4
    U96 ( преди 15 години )
    Ключа за успех на тази Лада се крие в резултата от краш-тестовете.Това е най-важното за да се продава в Европа.
  • #3
    Niki ( преди 15 години )
    Kato cqlo, kofti kola :((((
  • #2
    Ванката ( преди 15 години )
    За 15 700 лева,според мен си струва,все пак това е ЛАда,не е Ferrari,не може да очакваме супер качество на изработката!Може би Lada Priora ще е конкурент на Dacia Logan MCV. :)
  • #1
    mama miq ( преди 15 години )
    toyota landcruiser
fallback
Последни