fallback

Катастрофа за над $500 000

Неочакван завършек на драг гонка, превърна Porsche 911 и Lamborghini Murcielago в купчина ламарина.

Двете суперколи се движели с бясна скорост по магистрала в Унгария, водеща към столицата Будапеща. По неизяснена причина автомобилите се сблъскали един в друг, в следствие на което водачите изгубили контрол над колите.След последователни удари в предпазните ограждения, пътни знаци и електрически стълб от лъскавите возила останала само купчина ламарина.Все пак, добрата вест е, че при инцидента сериозно пострадали хора няма. Водачите са се отървали само с леки наранявания, уплах и сериозна глоба.За разлика от собствениците си обаче, суперколите няма да се възстановят, поне не скоро.В следствие на тежкия удар и двете коли са се възпламенили. Пожарникарите успели да загасят пламъците, които обхванали обезобразеното Porsche 911, но жълтото Lamborghini Murcielago изгоряло до основи.Собственика на жълтия бик, завел иск срещу пожарната, в който обвинил пожарникарите в бездействие. Местната пожарна, в своя защита изтъкнала факта, че след като пристигнали на мястото на инцидента в колата нямало хора и за това не били предприети спешни мерки за загасяването и.
Тагове:
fallback
  • #30
    Анонимен ( преди 15 години )
    Вие по-стара новина не успяхте ли да намерите??
  • #29
    EmoXide ( преди 15 години )
    Ето, точно това, е най-красивото порше, което някога съм виждал!
  • #28
    дедо Поп ( преди 15 години )
    Това си е чист късмет.Може колата да ти е направена от каквото си искаш. При челен удар натоварването на организма е над 10G. При тази огромна енергия, половината ти карантия ще се разкъса, макар че може да нямаш и драскотина видимо.Зависи от скоростта. Дори и с 50-60км. при челен сблъсък е страшно. При тези двамата просто са се удряли и търкаляли доста, а ламарините умишлено се гънат толкова много, за да поемат енергията от зблъсъка.
  • #27
    zzzzt ( преди 15 години )
    znaete putq za qblanitza magistralaa xemus ima edno stestnenie i zavoi nad 90 gradusa pod edin moste edno porshe 911 predo moje bi 4 godini se pomlq ma tozi zavoi pri nad ili okolo 200 km/hnikoi ot dvamata ne oselq mai basta i sin bqxata vnimavaite kolkoto i da ste zdravi kolkoto i da vi e zdrava kolata ima i po-zdravi i ot vas
  • #26
    stoF1 ( преди 15 години )
    malko lepilo , gipsokarton i postavka za coca-cola i 6te litnat otnovo :D
  • #25
    Анонимен ( преди 15 години )
    да ти *** и търсения ефект
  • #24
    Pi6a ( преди 15 години )
    pi6a tolkova gramottno kolkoto mi e kef kire . Това е търсен ефект
  • #23
    Ванката ( преди 15 години )
    НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ ГРАМОТНО !
  • #22
    kvo stava bro ( преди 15 години )
    sorry za latinicata ma mi sa b1gna kirilizatora
  • #21
    martine4ko ( преди 15 години )
    Това ако беше по нашите родни "прекрасни" пътища нямаше да има и помен от колата, която е минала през стълба. Като гледам са го изтръгнали целият, а у нас нямаше да остане и следа върху бетона от поредния нанизал се.
fallback
Последни