fallback

Идва Audi R8 кабрио

Миналата седмица ви информирахме за замразяването на проекта Audi R8 V12 TDI, но този път новините от Инголщат са добри.

Стана ясно, че откритата версия на Audi R8 ще бъде представена още тази година във Франкфурт.Преди време се беше появила информация и изображения свидетелстващи за това, че откритата версия на R8 ще бъде тип targa, но сега стана ясно, че модела ще бъде кабрио, екипирано с лек платнен сгъваем покрив.Очаква се модела да стъпи на пазара в началото на 2011 година, екипиран с агрегатите на познатата закрита версия на R8.Базовият модел ще се обзавежда с 4.2-литровия V8 двигател с мощност от 420 к.с., а топ версията с познатия 5.2-литров би-турбо V10 двигател.Мощните агрегати ще се перчат под прозрачна стъклена преграда, като според запознати за още по-силен ефект от Audi ще предлагат и осветление на двигателите.Откритата версия ще притежава леко променен външен дизайн. Ще има допълнителни отвори за въздух, позиционирани непосредствено зад седалките. Отвора на резервоара ще бъде изместен, поради липсващата задна колонка. Налична ще бъде и предпазна алуминиева рамка (ролбар).Модела ще бъде официално представен на автомобилното изложение във Франкфурт. Очаква се началната цена на Audi R8 кабрио да бъде около 100 000 евро.
Тагове:
fallback
  • #12
    xtrax ( преди 15 години )
    Lambo sa si na audi - prosto vish interior, klimatici, volani tablata - te sa si v obsti linii edni i sushti, V grupata na VW sa Skoda, Seat, VW, Audi, Bentley, Bugatti. Porsche se opitvat da kupqt VW no may ste se obedinqvat... Taka ili inache ne moje da se kaje koi sa bash shefovete xaxaxa :)
  • #11
    Б ( преди 15 години )
    Абе какво му обесняваш,чел нещо някъде и ръси глупости:)
  • #10
    qwerty ( преди 15 години )
    По добре ти помисли преди да напишеш глупост. Ауди е собственика на Ламборджини а Контролния пакет от Акциите на Ауди са собственост на Фолксваген или по конкретно във Фолксваген-груп а не към Завод Фолксваген. Фолксваген груп обединява няколко марки да не ги изброявам повечето ги знаят.
  • #9
    дасдасд ( преди 15 години )
    Я пак помисли дали ламбо са на ауди или vw
  • #8
    Б ( преди 15 години )
    Правят ги на една и съща платформа,имат общи двигатели а пък и марката Ламборджини е на Ауди,така че е нормално да си приличат!
  • #7
    dCi - diesel Commonr ( преди 15 години )
    да бе и на мен ми мяза на Ламбо
  • #6
    ......... ( преди 15 години )
    mi to v interes na istinata imat ob6to s lamborghini gaqrdo
  • #5
    Анонимен ( преди 15 години )
    ми той акциза за нови автомобили и сега е символичен.... само на употребяваните е фрапиращ.... А това как някак си ми прилича на Ламбо :))))
  • #4
    cleaner ( преди 15 години )
    едно такава ще ми мяза ,еи тай да има с какво да си ходя на село :D
  • #3
    Madafaka ( преди 15 години )
    Mali ma to prili4a na moito felacio we...:D
fallback
Последни