fallback

BMW обновява Серия-6

Известно е, че преминалият през фейслифт кабриолет на BMW Серия-6, ще бъде показан още през тази година, най-вероятно през лятото.

За това, че автомобилът е във финална фаза на разработка говорят и най-новите шпионски снимки на модела, заснети тези дни на пистата в Нюрбургринг. Според предварителната информация, новият кабриолет няма да се различава значително от купето на Серия-6. Визуалните разлики засягат предната броня, нови bi-xenon фарове с интегрирани диодни мигачи, които серийно ще се монтират на кабриолета, и нов капак на багажника. Третата стоп-светлина е преместена, а задните светлини са изцяло диодни. В интериора на кабриолета ще видим нови материали, комбинирани в различни варианти. Центърът за управление iDrive е в ново изпълнение и е комбинирано с осем бутона на програмиране за пряк достъп до определени функции. Стратегията на BMW наречена EfficientDynamics е приложена върху обновения модел на BMW 6 и вече включва и системата за регенериране кинетичната енергия от спирачките (Brake Energy Regeneration). Като екстри могат да се поръчат адаптиращ се темпомат със системата Stop & Go, система предупреждаваща (чрез вибрации във волана) водача при непреднамерено напускане на лентата на движение, адаптиращи се фарове, които променят осветяваната площ пред и в страни от колата, в зависимост от конкретната ситуация. Бензиновите двигатели за модернизираното BMW се комбинират с механична скоростна кутия като може да се поръчва и автомат с шест степени. От  BMW са подобрили разхода на гориво, като при версия 630i с шестцилиндров двигател и автоматична скоростна кутия той е 7.7 литра на 100 км. Запазен е и дизеловият агрегат при 635d, шестцилиндров би-турбо с обем 2993 см3, мощност 210 kW и максимален въртящ момент 580 Nm.
Тагове:
fallback
  • #10
    xtrax ( преди 15 години )
    May pak ste zabravqt da mahnat chujdiq bagajnik... nishto - perfektni nqma :P
  • #9
    op 4i4ami ( преди 15 години )
    pi4ove e sea si vzeh edin moskvi4 za 100 lv i moga da vi kakja 4e tova e istinata
  • #8
    Ванката ( преди 15 години )
    Може и да е хубаво,ама никак няма да е евтино.
  • #7
    Анонимен ( преди 15 години )
    много добре, брао
  • #6
    ............ ( преди 15 години )
    mi ti mai ne 4ete6 mn avto spisaniq a?tezi dvigateli vpruskvat gorivoto po to4no i ot herurzite na operacionna masa nito kapka pove4e tva da ne e karborator
  • #5
    M535i ( преди 15 години )
    Това не е ли новото поколение Серия 6 ??
  • #4
    Най-бързото А У Д И ( преди 15 години )
    Дано да махнат грозния багажник, защото с него е уникален грозник, който отстъпва по грозотия само на старата седмица и немската каска- първа серия. Иначе новата семица, фейса на тройката, купето на тройката зетките са с добър дизайн. По въпроса за интериора и екстериора на пета серия съм с "особено мнение".
  • #3
    бай хуй ( преди 15 години )
    7,7 на място сигурно :):):)кого лъжат тези шматки не мога да разбера!!!
  • #2
    BMW POWER BABY ( преди 15 години )
    O YESSSSSS BMW POWER BABYYYYY
  • #1
    316i ( преди 15 години )
    BMW RULES,бе ***!
fallback
Последни