fallback

Първа снимка на серийния BMW X1

Сайтът forum-auto.com публикува първата шпионска снимка на новия компактен кросоувър Х1 на BMW.

Колата е хваната по време на заснемане на рекламен клип. BMW X1 е произведен на базата на едноименната концепция представена в Париж през миналата година. Ако съдим по тези снимки външността на серийната версия се различава от концепцията по фаровете, радиаторната решетка с хромирана рамка и променените отвори за въздух в предната броня. Новият компактен кросоувър BMW X1 ще се произвежда на платформата на BMW Серия-3 и ще се предлага със задвижване на предните колела или със система 4х4. Автомобилът ще има дължина 4457 мм и разстояние между осите 2760 мм. За сравнение по-големият BMW X3 има дължина 4565 мм. Според предварителните очаквания новият BMW X1 ще се продава в Европа от есента на тази година.
Тагове:
fallback
  • #54
    VAYK ( преди 15 години )
    Като я видите по улиците говорете! 7-цата също я оплювахте, а сега като мине покрай вас и си мълчите..:)))
  • #53
    dsa ( преди 15 години )
    Тва за предното не го вярвам. Все пак тия кадето пишат статиите в тоя сайт изкараха че 3.0 битурбо е V6.
  • #52
    Анонимен ( преди 15 години )
    няма да говоря за визията... само ще припомня BMW с предно предаване !? ей това е някакво извращение... някаква гавра.. някакъв майтап !!! За ниското качество и изобщо збърканата концепция X3 няма да говоря... това е една кола която вимволизира всичко онова което НЕ трябва да е BMW !!! Х5 е много класи над това и е несравнимо като комфорт и пътно поведение... представям си Х1 каква БОЗА ще е .... дървена ветина с предно предаване!!!! всичко мога но това да го преглътна немога...
  • #51
    anti ( преди 15 години )
    Все едно предната и задната част на колата са проектирани от 2 различни екипа, като през цялото време им е било забранено да комуникират помежду си.
  • #50
    Бончев ( преди 15 години )
    Ще го сглобяват ли в Ловеч? /с китайско ноу-хау/.Прекрасен модел! Най-сетне BMW утрепа LEXUS !
  • #49
    Чачи ( преди 15 години )
    Че то моята машина за кафе е по-хубава от това нещо.
  • #48
    Карамфил ( преди 15 години )
    Не фолк, а фолклорен. Но невежи като теб унищожиха народната ни музика. Защото ти се радваш на проститутките от Пайнер.
  • #47
    MoTkO ( преди 15 години )
    4e to moita kafe mashina e po xybava ot tova ne6to
  • #46
    666 ( преди 15 години )
    *** ТОЙ НАШИЯ БИЛ ФОЛК ИЗПЪЛНИТЕЛ, Е КО ИЗПЪЛНЯВАШ, НА КА-ВАЛ СВИРИШ ЛИ. новата поп-фолк звезда Карамфил - гол футболист, само по топка :http://***.mp3.bg/news/2944.htmlОТИВАЙ БЪРЗО В НЯКОЙ ЧАЛГА ФОРУМ
  • #45
    Карамфил ( преди 15 години )
    И държа да отбележа че демокрацията не се отъждествява само със свободния избор на бонбонки Тик Так. Но народът явно е много ***...След 1989 комунистическата върхушка опита да превърне политическата власт в икономическа и пусна на свобода своите копои да тормозят народа. Бивши барети, бивши милиционери, бивши спортисти преминаха на тъмната страна. И така до днес когато ни убеждават че живеем в демокрация и ТЯ (демокрацията) е виновна за всичко лошо.
fallback
Последни