fallback

Renault потвърди за открита версия на Twingo

Заместник вицепрезидентът на Renault, отговарящ за сегмента на компактните автомобили, Ив-Ерик Морел (Yves-Eric Morel) официално потвърди разработката на открита версия на Twingo.

Според информация в изданието Automotive News Europe, колата ще бъде представена на изложението във Франкфурт през септември, а в продажба в Европа ще бъде през първата половина на следващата година. Морел не дава подробности за кабриолета Renault Twingo, но отбелязва, че „този автомобил ще запълни определена ниша на пазара” и ще се отличава от другите модели в този сегмент. Според Морел новият открит Renault Twingo ще помогне да се подобри имиджа на френската марка.  Според предварителните информации, новият открит Twingo ще предлага две места и централна част от покрива, която ще се сваля, така както беше при концепцията Renault Twingo CC, за първи път показна през 2007 г. В интервю за Automotive News Europe, Ив-Ерик Морел отказва да коментира дали това е така и да даде подробности. Според предварителни данни, откритата версия на  Twingo ще се предлага с бензинов двигател с мощност 120 к.с. Цената на новия мини кабриолет ще бъде в Европа около 15 000 евро. За сравнение сега откритата версия на Fiat 500 започва от 13 000 евро.
Тагове:
fallback
  • #21
    hm.. ( преди 15 години )
    така обаче май ти си "predal" дечко !
  • #20
    ... ( преди 15 години )
    Po dobre *** s opel, otkolkoto predal s reno :D
  • #19
    dCi - diesel Commonr ( преди 15 години )
    колкото и пъти да го напишеш си оставаш *** с опел :Д:Д
  • #18
    Driver ( преди 15 години )
    Xmm - otkrit KENEF, baia 6te miri6e!!
  • #17
    91623 ( преди 15 години )
    Приятелката ти трябва да е една много разглезена ***! Въшла!
  • #16
    IMC ( преди 15 години )
    Ами това си е филм защото приателката ми преди 20 минути искаше Фиат 500 а сега иска е тва дето го коментираме, което за мен е добре щото ще покара още малко Вектрата :)
  • #15
    91623 ( преди 15 години )
    Французите добри коли правят, но взимат скъпо. Все пак Пежо, Ситроен и Рено произвеждат масови автомобили и не трябва да имат такива завишени цени. Нима сапунерка като Пежо 107/Ситроен С1 може да се продава за цели 17-18 хиляди?
  • #14
    91623 ( преди 15 години )
    Няма му нищо, само където французите са много нагли не мислите ли - Пежо, Рено и Ситроен искат за коли като тази по 20 хилки, колкото за 6 годишно BMW.
  • #13
    ex bmw fan ( преди 15 години )
    Дано е с мек покрив, писна ми от тези нито-купета, нито-истински кабриолети с твърд покрив, като тези на Пежо например!
  • #12
    TURBO ( преди 15 години )
    tva sa 30 bona leva be,osyznai se malko... za tlingo?????
fallback
Последни