fallback

Любопитна гледка - автоеротика

Lamborghini Murcielago се навря отзад в Hyundai Santa Fe.

Еротичната сцена се разиграла на автомагистрала в близост до град Сиатъл в САЩ. Като истински бик, ламбото пронизало по-високия джип, сякаш искайки да го измести от пътя. В резултат на това, спорната кола се озовала под едрото SUV. За сега няма подробна информация за инцидента, но най-вероятно става дума за превишена скорост или невнимание.Стана ясно, че пострадали няма, освен двете возила, разбира се. Комичната сцена предизвикала огромни задръствания, заради хилядите любопитни граждани. Все пак подобна автоеротика не се вижда всеки ден :)
Тагове:
fallback
  • #10
    До Blago :) ( преди 15 години )
    Нещо не те разбирам. Понеже не казваш нищо освен да обиждаш? От отва което си ми написал излиза че според теб 'Брабус'ML 63 има челно съпротивление колкото Murcielago ? Видно е че това не е така :) Още едн грешка : Нямам голф и не съм от столичния район. Така че не ходя до Ботевград( явно там има нещо което е интересно за теб ) :)
  • #9
    IMC ( преди 15 години )
    Готино, иначе и на двете коли им няма практичски нищо, пък и не го преживявайте толкова този с Ламборгинито със сигурност е застраховано, ако не е бил пиян пича ще му платят ремонта.
  • #8
    до 0004 ( преди 15 години )
    Да бе,съпротивлението на Брабус-а е като на това Ламборджини!Я се скрий,ставаш смешен с дебилщината си,бил ги виждал като черни точки...бре,бре!!!Много филми гледаш и списания четеш,цъкни газта на голфчето и към Ботевград,айде бегай,бегай.....:)))
  • #7
    До Blago :) ( преди 15 години )
    OOO Благо Благо :) Колко хора в БГ карат брабус ? Тея който карат аз не ги настигам те стават малки черни точки :) е явно ти дори не ги виждаш а само си чел за тях :) Да неговори ме че това което са направели тунерите не е точно джип точно
  • #6
    Blago ( преди 15 години )
    да, виж челното съпротивление на Кубчето на брабус :)***.
  • #5
    Diabolus_six66 ( преди 15 години )
    честито на печелившия :))))
  • #4
    0004 ( преди 15 години )
    Пак някой с джип си е мислел, че е най-бързия и може да кара в най лява лента. Много ме дразнят купил си той джип пъха се в ляво и си стой ти го настигаш ама ТО не се помръдва стой и натиска ама то не върви. И как да върви ТО тежи 3 тона и челното му съпротивление е ката но икарус. Е има и такива дето вървят ама тях не ги настигам, те са рядкост.
  • #3
    kalin ( преди 15 години )
    Еееее,голяма реклама!Хюндая и спукана гума няма,дори драскотина.И на гърнето не се вижда никаква ръжда....
  • #2
    Dimitroff ( преди 15 години )
    Няма такова нещо , най много след някой друг месец да видим същото Ламбо като ново по българските пътища
  • #1
    deso ( преди 15 години )
    Че къде е еротиката?!От едното може да не стане кола повече,а на другото нищо му няма!
fallback
Последни