fallback

Fiat със загуби от 411 млн. евро за първото тримесечие

В четвъртък станаха известни две неща. Първо, че Fiat най-вероятно преговаря за закупуване на контролния пакет от Opel и второ, че за първото тримесечие на тази година Fiat е реализирал загуби в размер на 411 млн. евро.

Как се връзват двете неща не е много ясно. Според изданието The Detroit Free Press, това е първото тримесечие със загуби за фирмата през последните пет години. За сравнение през първото тримесечие на миналата година Fiat има печалба от 427 млн. евро. През първото тримесечие продажбите на целия концерн Fiat Group, в който влизат освен група автомобилни марки и фирми произвеждащи селскостопанска техника, строително оборудване и авточасти, са паднали с 25.3% в сравнение с миналата година. Само реализираната продукция от автомобилния сектор е паднала с 18%.
Тагове:
fallback
  • #5
    404 ( преди 15 години )
    ...как да ги стигнем..?!?...нещо си се объркал,та те са след нас,те трябва да ни гонят,хи,хи,хи...:))))
  • #4
    Opel ( преди 15 години )
    Еи френски и японски *** спрете да говорите против немските автомобили.. Вие vw и опел няма да ги стигнете дори след 1000 години.
  • #3
    Alex ( преди 15 години )
    Аман от *** с голфове. Всички сте еднакви ***.
  • #2
    Хранилка ( преди 15 години )
    Всички обелязват загуба така ,че не мисля че е нещо изненадващо.Фиат вече са излизали от криза и знаят как стават нещата така ,че...............Единствените шнурници които трябва да фалират според мен са ФолцВагИНА и ХлОпЕл.Тогава автомобилния свят ще останат само добри играчи и ще се разчисти от кензефите.
  • #1
    Golf GTI ( преди 15 години )
    ... АМИН !
fallback
Последни