fallback

Потвърдено е – ще има и Audi A5 Sportback

Вече се потвърди, че Audi ще прави и A5 Sportback. Колата беше засечена по време на тестове в Германия, като при това е почти без маскировка.

Официалната премиера на този модел на Audi ще бъде по време на автомобилния салон във Франкфурт през септември. Автомобилът е направен на базата на купето A5 с две врати, като Sportback ще използва по-практичната формула с пет врати. Колата ще има по-различен дизайн от относително консервативния A4 Avant. Целта е да се получи един по-малък вариант на луксозното купе  с четири врати A7. В Инголщад се надяват този модел да бъде успешен съперник на Mercedes CLSСред двигателите ще видим само по-мощни варианти, вкл. бензинови и дизелови V6, както и  бензиновия V8 с обем 4.2 литра и мощност 450 к.с, познат от RS5.  
Тагове:
fallback
  • #1
    fifilota ( преди 15 години )
    Колкото и да ми е гадно да го казвам Ауди задминаха BMW!Класата и престижа на BMW започна да спада, като си помислиха, че трябва да правят като смотаните марки като Пежо Ситроен и други малки, тумбести НЕколи, приличащи на ванове и баничарки като Das Gaymobil 1 Series.
fallback
Последни