fallback

Домакините на 40 – най-акуратните водачи на Острова

Най-внимателните водачи във Великобритания са домакините около 40 годишна възраст от Портсмут.

До този извод стига изследване проведено сред две хиляди жители на Портсмут, по поръчка на Hyundai, съобщава  The Daily Telegraph. Според изводите до които екипът провел изследването достига, 40 годишните домакини най-точно следят пътните знаци, много рядко превишават допустимата скорост, добре паркират и почти не попадат в пътно-транспортни произшествия. Резултатите показват и това, че докато средно в страната водачите превишават допустимата скорост 14 пъти на седмица, 40-годишните британки си позволяват подобна простъпка само 1 път на седмица. Преминаването на червено е нещо което 7 от 10 британки правят, докато от домакините живеещи в Портсмут на около 40 години, едва една от 10 си го позволява. Най-недисциплинираните водачи са мъжете около 30 години, живеещи в Лондон.
Тагове:
fallback
  • #4
    zulu ( преди 15 години )
    жените около 40-те са всъщност групата на най-изневеряващите,и карат внимателно защото вероятно се връщат от поредната забежка и карат внимателно,щото едно дори и малко ПТП ще ги издаде къде са ходили.Това го знам от ... една дама на такава възраст!
  • #3
    Юлиях ( преди 15 години )
    Пич или *** да те нарека? Никои не те кара на сила да 4етеш нищо от този саит. Ако си толкова умен и осведомен направи ти собствен саит и дано съдаржанието му е по добро! и стига с тази анонимност много е лесно да пипе6 глупости и да псуваш когато си се скрил зад някой смешен прякор!
  • #2
    гала ( преди 15 години )
    Аз съм домакиня на 41 г.Управлявам разумно повереното ми МПС.Съобразявам се с предписанията на Закона за движение по пътищата.Само не разбирам защо някои простаци ми свирят,когато на светофара реша да си гримирам сладката муцунка!?
  • #1
    delgogo ( преди 15 години )
    Какво ни интересуват тези глупости, защо не напрвите изследване, нещо за БГ. Само заемате статии уж че пишете нещо. Всичко тук сте копирали от другии медии. Какви новини са това ......!!!!
fallback
Последни