fallback

Нова версия на Corvette

Chevrolet Corvette C6 е на път да се превърне в легенда.

Печели състезанията Le Mans в своя клас цели пет пъти. За да отбележи това постижение, фирмата ще пусне нова версия на модела в ограничена серия. Тя ще бъде на базата на популярното купе C6, но ще има характеристики и на кабриолета и флагмана ZO6. Автомобилът беше представен в Ню Йорк в два цвята. Първият е „слънчево златно” със затъмнени фарове, докато вторият е изцяло черен. Тази серия ще бъде произведена само в 200 броя. 
Тагове:
fallback
  • #30
    Бат Дидо 2 ( преди 15 години )
    И не виждам защо трябва да се сравняват немските коли с Корвет. Джоганите на Ауди и БМВ са твърде далеч от елегантните линии на Вет-а. Кой каквото си хареса. Стискам палци на американите да възродят тази легенда.
  • #29
    Бат Дидо 1 ( преди 15 години )
    *** е легенда още от времето, когато Ауди се бореше за титлата най-грозна кола на планетата, а БМВ приличаше на амфибия от руските филми. Нямаше по-агресивна кола от С4 и всички баровци по филмите караха бели корвети. Оттогава обаче мина доста време и нещата се попромениха. Със смяната на предната маска на С5, *** спряха да го снимат по филмите или евентуално в епизодична сцена, жертва на някой взрив. Ауди си намериха дизайнери, който да могат да рисуват и това ги издигна.
  • #28
    ti ( преди 15 години )
  • #27
    b.d.s. ( преди 15 години )
    Най-грозната кола , *** *** АЗ, *** . Който ме ядосва ще го прокълна, така че умната с клавиатурата .
  • #26
    аз ( преди 15 години )
    мерси за то4ния отговор към този индивид с мозък като аспирин, с една гънка!!!А това БДС маи е "Баси Дрислъото Смотан (Селски)"
  • #25
    az ( преди 15 години )
    разбирам 4е нещо в живота ти не е наред: сигурно маика ти те е изпускала на глава както малък, по-късно се е оказало 4е си геи, 4елото ти е половин пръст високо, баща ти те е бил само по главата с *** предмет, наи вероятно си изкарал едвам 5-ти клас и така нататък и така нататък! но да се върнем на АМГ 63 - отиди на мобиле.де (ако можеш да пишеш, избери есел 63 АМГ, последният е втора употреба за 215 000 евро. а това 4е всяка 2-ра дума ти е обида е напълно нормално за хора с ниска култура!
  • #24
    Diabolus_six66 ( преди 15 години )
    b.d.s ти си мазния дразнител, същия си като онзи wickedsixd ли къв беше. не си много навътре в нещата, ама пак пъчиш гърди, че и обиждаш! най-вероятно ти си селския ***, който си избива *** селска агресия по форумите! Да ви *** и amg-тата, пълно е с такива "прасета"...
  • #23
    b.d.s. ( преди 15 години )
    http://***.vbox7.com/play:069fdc89Бахти тъпунгера .Де си видял АМГ 63 над 200 000 еуро Баси *** селски
  • #22
    аз ( преди 15 години )
    колата е страшна! колкото до сравнението с луксозните и спортни БМВ (за интериора), Мерцедеси и Ауди, съм съгласен 4е пове4ето американските коли са дърввени отвътре. оба4е нека да погледнем цената - АМГ 63 сигурно е кум 200 000 евро и пове4е, Корвет-ът е в пъти по-евтин.Корветът е много як!
  • #21
    njkoi ( преди 15 години )
    6a ti go nagoufia v prostata tikva be prostakt.
fallback
Последни