fallback

Дефект връща VW Golf R32 обратно в сервизите

Става дума за всички екземпляри произведени през 2008 година.

Малко след като от компанията заговориха за R20 - заместника на Golf R32, излезе информация за дефект в клапан на горивния резервоар, от който е възможно протичането на бензин. Според информацията е стартирало прибирането в сервизите на всички 5000 бройки внесени в САЩ, заради опасността от възпламеняване на горивото в резервоара.От VW заявиха, че ако колата има проблем с този клапан, двигателя ще работи неравномерно и сигнализиращата лампа на таблото "check engine" ще свети. Поясниха още, че проблемът с клапана би възникнал при високи температури и не е задължително да се прояви при всички екземпляри, но от съображения за сигурност изтеглят цялата продукция. Дефектният клапан на VW Golf R32 ще бъде отстранен в сервизите на компанията напълно безплатно.
Тагове:
fallback
  • #5
    БайХйуй ( преди 15 години )
    Кво бе пръдни, честна фирма демонстрира респект към клиентите и спокойствие- не сички са дефектни ама сички ще бъдат проверини е клиентите са предупредени, не като например тойота дето 1 година сички коли са им без спирачки, а собщението им е че викат клиентите си на безплатен сервиз... мръсни ***
  • #4
    toyotafen ( преди 15 години )
    vsi4ki ekzemplyari za 2008g!!. smeh smeh.kude ste be 4okunduri ,fenove na nemskite taligi
  • #3
    Vielicata ( преди 15 години )
    A sega mi gi hvalete tiq ko6nici.Predstavqm si pred bloka pali6 i celiq kvartal ti otiva na pogrebenieto XA-XA-XA-XA-XA.
  • #2
    MoTkO ( преди 15 години )
    ne vav serviza a vav vtori4ni surovini trebe da se vyrnat
  • #1
    Коце ( преди 15 години )
    Както си го караш по пистата и изведнъж бум ХА-ХА.
fallback
Последни