fallback

Първи снимки на Aston Martin Rapide без маскировка

Феновете на Aston Martin отдавна чакаха този момент. Пред нас са първите снимки на новото купе с четири врати Rapide, направени по време на тестове на пистата Нюрбургринг в Германия.

От тези снимки на колата без всякаква маскировка, личи чудесно огромния прозрачен покрив, четирите врати и впечатляващата задна част. Aston Martin Rapide  ще се произвежда на платформата на успешните модели DB9 и DBS. Новият модел ще предлага впечатляваща динамика, но и комфорт и стил. Първата версия на модела ще бъде с двигател V12 с обем 6.0 литра и мощност 450 к.с. По-късно ще се появи и хибридна версия на автомобила. Знае се, че автомобила ще бъде произвеждан от Magna Steyr в Австрия, като това ще бъде първият Aston Martin произвеждан извън Великобритания. Цената не е известна, но неофициално се говори за малко над 100 000 паунда (около 112 000 евро). Този автомобил ще се конкурира на пазара с Porsche Panamera, бъдещото Audi A7 и Mercedes CLS. 
Тагове:
fallback
  • #1
    NoOne ( преди 15 години )
    На този красив автомобил истинската му конкоренция ще е по скоро maserati quattroporte, по красив според мен от новто 4врато порше :)
fallback
Последни