fallback

Audi RS5 заловен по време на тест

Германския спортист прикрит с незначителен камуфлаж, бе запечатан на лентата на автопапарак.

Вече сме ви показвали снимки и видео на мускулестото Audi, но този път то изглежда в напълно завършен вид.Благодарение на изчерпателните фотографии можем да съдим за това как ще изглежда продуктовата версия на Audi RS5.Отпред колата е обзаведена с типичната голяма радиаторна решетка, а от двете и страни се мръщят два масивни въздушни отвора. В широките арки на калниците са побрани 20-инчови алуминиеви джанти, под които прозират масивните спирачни дискове.  На лице е и масивната, продуктова задна броня в която е интегрирана двойната ауспухова система - стандарт за всички RS модели.За задвижващият агрегат на Audi RS5 се носят различни слухове. Мнозина смятат, че германците са заложили на V10 двигател, но от сигурен източник разбрахме, че в колата ще се интегрира доработен V8 двигател, познат от RS4. Както знаем той е с обем 4.2 литра и доставя 420 конски сили, но при RS5 мощността му ще достига 470 конски сили.Официалната премиера на заместника на RS4 ще се състои на автомобилният салон Франкфурт 2009.
Тагове:
fallback
  • #33
    RENAULT MEGANE ( преди 15 години )
    maiko kol4avi ispuskvatelni trabi! bravo na audi
  • #32
    A8 4.2TDI ( преди 15 години )
    Тенкс ПЕШО , регистрирах се , но не можах с Най-бързото А У Д И /символите били много/.Това ми е НИКА , всеки който пише от Най-бързото А У Д И е плагиат и ще бъде преследван с всичката строгост на закона на РБ.
  • #31
    ttt ( преди 15 години )
    то мен ми беше ясно че само щизофреник може така да плюе по лексус.
  • #30
    Най-бързото А У Д И ( преди 15 години )
    не ми забелязвайте страдам от разтроение на личнотта, а една от личностите ми е гей !
  • #29
    pesho ( преди 15 години )
    регистрирай се и няма кой да ти писхе с името
  • #28
    Най-бързото А У Д И ( преди 15 години )
    Който пише от мое име е ГЕЙ , и аз ще му го намушкам в ДИВИЯ.
  • #27
    БайХуйуй ( преди 15 години )
    Ни са ибайте с лксбуйя тва са супер модерни машини с 3-тонни двигатели от втората световна война- хамериканска работа- правят по 20 тина коня на литър - динамиката на всеки лексус е в пъти по добра от тази на океански танкер, като в същото време харчи с около литър по малко гориво!!!! А дизела им се сглобява от претопени ферарита - досущ като кутииките на хайникен - технология за която японските инженери са платили с мозъците си преди 10ки хиляди години
  • #26
    Най-бързото А У Д И ( преди 15 години )
    eто го моя бегач http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/02/Audi_80_L_1978.jpg
  • #25
    rrr ( преди 15 години )
    Ако игнорираме глупостите по-долу ще кажа ,че това е много сериозен спортак. Близо 500 коня на двуврато купенце а както знаем Ауди ползват много алуминий и най-вероятно ще има и много карбон в купето RS5. Много яка машина ама ще струва майка си и баща си сигурно.
  • #24
    hua ( преди 15 години )
    Ава РЕНОНЦЕ нищожно, първо си мани емблемата ,че прилича на П.ТКА и тогава се мери с немците ва кухар недомаслен.
fallback
Последни