fallback

Лимузина с едно място на задната седалка от Geely

Китайската фирма Geely ще представи своя нов флагман по време на автомобилното изложение в Шанхай през април.

Това е седана GE, чиято външност напомня на Rolls-Royce Phantom. Най-интересното около този автомобил е, че изолираната от предните две места задна част на колата е оборудвана само за един пътник. Разположено е едно единствено огромно кресло с широки странични секции. Предните две места са отделени с дебело стъкло. Тавана на колата е със специален панел с диодни светлини, имитиращ звездно небе. Същият панел може да се види и при модели на Rolls-Royce. Засега не се съобщават никакви технически данни за автомобила с изключение на дължината – 5.3 метра и разстоянието между осите от 3.1 метра. Според информация в китайската преса Geely GE ще прерасне в нова марка, наречена Shanghai EngLon. На автомобилния салон в Шанхай фирмата Geely ще покаже около 20 нови модела. 
Тагове:
fallback
  • #19
    sms ( преди 13 години )
    4e копират- копират.Бих се гордял ако и в България копират подобен автомобил.
  • #18
    :) ( преди 15 години )
    Тази кола е мечтата на шефа онанист. Няма да му досаждат секретарки с къси поли на задната седалка. И стъклото е дебело. Пуска си подходящото DVD на екрана и пристига в офиса облекчен и готов за работния ден :)
  • #17
    Mda... ( преди 15 години )
    Ski_person Спри да гледаш TOP GEAR или поне не вярваи на всичко което ти говорят!
  • #16
    kozaria ( преди 15 години )
    mambas-mutumba butumba ta privetstva
  • #15
    mambas ( преди 15 години )
    tova e perverziq .a kozarq da se ka4i mnogo na visoko ,ta kato sko4i ot tam - da ne se nalaga da povtarq
  • #14
    ski_person ( преди 15 години )
    Ролс Ройс си е марка, както и бентли, например ако знаете, може би, БЕнтли Брукландс купе е дълго колкото този ролс ройс, прави се ръчно за 140 4аса, като само за да полират неръйдаемите стоманени елементи и прагове са необходими 130 часа, използват кожа от 16 крави з аинтериора и половината от някое дърво, Дъб или бук по предпочитание на клоиента, само за таблото, задницата на колата е толкова сложна форма макар и простовата да изглежда, че панелите се сглабят ръчно, няма способна машина затова
  • #13
    ale ( преди 15 години )
    Какъв евтин вариант бе човек!Нормална кола се прави 1-2 дена максимум,ролс-ройс се прави няколко седмици,РЪЧНО!!!Смятай колко човеко часа е това,дори коженият салон се прави от специална кожа на телета които се гледат свободно без огради да не се драска кожата!!И това са ферми на ролс-ройс,няма място за сравнение със този *** или със която друга марка!
  • #12
    delgogo ( преди 15 години )
    Ами като се има впредвид че Ролса е 500 хиляди лева без екстрите, предполагам че това ще е поне 10 пъти по евтино, и ако вози 10 пъти по лошо от Ролса си заслужава всичко. Не смятам че трябва да има само космически цени. Сигурно печалбата за Ролс е 200 хиляди лв на кола. Така че смятам че е добре хубавите неща да се правят и в по евтин вариянт. Сега не ревете за дистанционното на телевизора нали, а го ползвате с удоволствие, нищо че го правят в китай например и телевизора не е японски :)))
  • #11
    g ( преди 15 години )
    е да наистина са прекалили с имитацията, но пак си личи че е китаец. Това може даго купи само някоя фирма за Rent a car
  • #10
    qwerty ( преди 15 години )
    Ква коприна, какъв памук???? Първо ,че барута в Китай никога не е използван като оръжие а единствено за фоеверки. Добре ,че Европейците показаха на Китайцете какви чудеса стават с барута, че ако Китайците имаха ум щаха да са превзели света още преди 13 век. Добре ,че Китай откраднаха от Европейците двигателите,самолетите,колите корабите,сателитите ,кос.кораби и т.н.Само до преди 20 години умираха от глад. Дневната дажба на човек в Китай през 1988г. е била лъжица варен ориз на ден! Сам смятай..
fallback
Последни