fallback

Първо изображение на KIA VG

От компанията разпространиха официално изображение на своя нов луксозен седан.

След няколкото шпионски фотографии с които ви запознахме, това е първият официален източник, който ни разкрива външността на предстоящият модел. Стана ясно, че компанията ще използва сцената на автосалона в Сеул за представянето на предпродуктовата версия на луксозната KIA. За сега колата е обозначена като концепт, но продуктовата версия, която ще стъпи на корейския пазар още през тази година няма да се различава драстично от колата на снимката.Както вече ви информирахме, KIA VG се композира на новата платформа на групата Hyundai/KIA обозначена като “NF”. На тази платформа се произвежда и Hyundai Azera, което означава, че спряганата като заместник на Amanti, KIA VG ще бъде с по-големи размери от предшественикът си. В новата луксозна кола ще се поставят двигатели на Hyundai. Най-вероятно това ще бъдат четири цилиндровият Theta агрегат и по-големия V6 с обем 3.8 литра, оборудвани със шестстепенна скоростна кутия.За сега от компанията не дават информация за точната цена на KIA VG, но се предполага, че стартовата цена на колата ще бъде по-ниска от тази на Amanti.
Тагове:
fallback
  • #20
    ttt ( преди 15 години )
    до "az":Не знам коя жълта компания имаш предвид,но ако е Hyundai ще ти кажа къде са.5-ти производител са в света,и пети по качество и то,забележи,в Германия!Има и една друга класация,на D.J Power,VW са с двойно повече дефекти на колите си от тази жълта компания.Форд и Опел не са много по-добре.Щом Мерцдес и БМВ са след Hyundai по дефекти... А хората за това ги купуват,не за престиж,а заради цената и качеството.Нещо в което Ford,Opel и VW все повече им отстъпват!Нищо лично,следи статистиката!
  • #19
    Plamen ( преди 15 години )
    AZ дал си доста неуместен пример, скоро форд и опел няма да ги има.
  • #18
    AZ ( преди 15 години )
    Едно време имаше една друга жълта компания, която правеше от миксери до автомобили и бяха голям хит 90-те години.Къде са те сега?Форд,опел,мерцедес и др. правят автомобили над 100 години.
  • #17
    ttt ( преди 15 години )
    Прав си,и немците са добри в 3D изображенията,и после , трагедия!!!
  • #16
    is-f ( преди 15 години )
    както преди седмица писах: няма смисъл да обсъждаме някви 3D изображения, намерени някъде в нета. преди дни гледахме картинки на хюндай който сравнявайме с реална тойота, сега гледаме някво нещо което няма отличителни черти на никоя марка и го сравняваме с мерцедес и бмв, което е смешно. корейци ли са китайцили са незнам, но са силни само на 3D-тата
  • #15
    ttt ( преди 15 години )
    Не знам дали само един пише значи с мен двама),но със сигурност оплюващия е само един.Не знам,изгнил Hyundai още не съм видял,но Ford и особено Opel на същите години вче се тор!Понитата от 1992-1993 още ги карат ..:)))
  • #14
    ttt ( преди 15 години )
    Hyundai и KIA са алтернатива на по-скъпите марки.А щом се купуват,знчи формулата им е правилна,колкото и да не ви е приятно това.А статистиката показва,че стават нещо повече от алтернатива.
  • #13
    ttt ( преди 15 години )
    Този път май се поуляхте!Къде видяхте Insignia и BMW?Точно задницата няма нищо общо.И на мен не ми харесва това,но да се опитвате на сила да му търсите прилика е смешно.Още по-смешно е,че някой се опита да изкара BMW креативна фирма,се изложи много!!!
  • #12
    ..... ( преди 15 години )
    аман от дежа-вю ....при всеки нов модел вече има нещо видяно.... в тая киа виждам прилики и дори заемки от бмв ( вижте задната част с лайсничката и стопа и после вижте новата 7ма серия как е на това място), страничната линия, спускаща се към предните колела - Опел инсигния, като цяло линията на тавана си е пасат ЦЦ, отпред има линии като на новото ауди а6, а като цяло предницата има някакъв вид на смесица между а4 и а6 .... като на хюндай работата - всеки елемент е вече виждан при друг модел....
  • #11
    AZ ( преди 15 години )
    Феновете на корейските легени са точно 1 на брой.Сам си пише, и сам си отговаря и то доста неграмотно.А най ми е смешен М3 ,който кара Ауди А3 , а не пропуска да псува VW.
fallback
Последни