fallback

Неофициални снимки на новата „петица” на BMW

Британското издание Carscoop публикува неофициални снимки на BMW 5-Series модел 2010.

При това на едно място са били засечени всички версии на Серия-5, седана с четири врати, комбито и новия лифтбек с пет врати, наречен Gran Turismo. Това е станало в южна Франция. Очаква се световната премиера на серийната версия на Серия-5 Gran Turismo да бъде на автомобилния салон във Франкфурт през септември. Седанът и комбито на Серия-5 ще бъдат показани вероятно в началото на 2010 в Женева. Продажбите и на трите варианта на новата Серия-5 ще започнат също в началото на 2010 г. Двигателите които ще се монтират на новата Серия-5 ще бъдат широка гама от атмосферни и бензинови турбоагрегати, включително модернизирания трилитров би-турбо с шест цилиндъра и мощност 326 к.с., както и  V8 би-турбо с обем 4.4 литра и мощност 408 к.с. Дизеловите версии ще са с познати турбодизелови двигатели. Традиционно най-силната версия на Серия-5 ще бъде „М” с бензинов би-турбо двигател V8 с мощност над 500 к.с. Този агрегат за първи път ще видим при очакваните Х5 и Х6 „М”. 
Тагове:
fallback
  • #14
    shisharkov ( преди 15 години )
    Според мен стоповете в крайния вариант, няма да са като показаните на снимката. Защо смятам така: от първа до трета снимка се вижда (поне аз така ги виждам), че стоповете сякаш не са си на мястото - има "фуги", не сливащи се с формата на колата. Освен това на задния капак има тежка маскировка.
  • #13
    asdfgh ( преди 15 години )
    Това е много грозна кола. БМВ-хулиганите по пътищата, това бе прозвището на тази спротно-насочена марка. В момента обаче БМВ няма и 10% от блясъка и спорта ,които излъчваха. Сега гледам тая задница и се мъча да видя нещо ,което да излъчва спорт. Уви не виждам нищо такова. Виждам една коляма кошница ,която излъчва тромавост и никакъв спорт.
  • #12
    кака ( преди 15 години )
    Не знам кой е *** и кой умен ама като ти гледам писането ,определено няма как да съм по-*** от теб. Най-малкото ,че пишеш като *** с 3-ти клас. Научи първо Българския ,после обяснявай за изпитателните коли . И пиши на кирилица тук в България пишем така. Вие в Турция знам ,че нямате кирилица на клавишите ама и ние не пишемв в Турските форуми така ,че или не спами или научи Българския.
  • #11
    ............ ( преди 15 години )
    tos kaka mn pros ti mai drugput ne si vijdal izpitatelen avtomobil a mn qsno 4e stopovete mu nqma da sa krugli
  • #10
    Triforce ( преди 15 години )
    Току що карах Е60, преди фейслифта и съм разочарован! Ама много! Никаква разлика с Е39. Даже клатушка едно странно, все едно съм във френска кола. Ужасно е и не ти вдъхва доверие това люшкане. За грозният интериор нямам какво да кажа...
  • #9
    bmw ( преди 15 години )
    новата 5-ца ще е уникална за пореден път. който следи прототипите на BMW знае как ше изглежда. вижте наскоро представеното 5 GT и ще се сетите.а на шматките дето коментират смешните стопчета - много ясно че това не са оригиналните стопове. ако не сте забелязали и трите модела са със едни и същи ***. а никой производител не пуска лимузина, комби и GT с еднакви стопове...
  • #8
    кака ( преди 15 години )
    Сега няма какво да се заблуждаваме. Това нещо изглежда меко казано УЖАСНО. Дано да е от маскировката и дано това не са истинските стопове ,защото в противен случай БМВ 5-та серия едва ли ще пребори коншнурентите си ,които са доста напред в дизайна а БМВ съдава впечатление на компания със много големи дизайнерски проблеми и новата 5-та серия е на път да докаже това със страшна сила. Ще се молим като махнат маскировката жабата да се превърне в принц, въпреки ,че тези неща стават само в приказките.
  • #7
    БМВ ( преди 15 години )
    rrr!!! Абе ти май не си добре,мисли малко и тогава коментирай,не се излагай!
  • #6
    funki ( преди 15 години )
    smqx :D :D grozotiq
  • #5
    rrr ( преди 15 години )
    Първо да обясня ,че никъде не пише ,че това няма да е действителния стоп! Щото някой хора ми казват не прочете ли ,че нямало това да е стопа!! Ми пак прочетох статията и такова нещо там не пише. Дори някъде бях ,чел ,че при тестови автомобил ,тестван в реални условия на трафик, задължително условие е да не бъдат скрити фарове,стопове и мигачи. Тоест няма как тия БМВ-та да обикалят из Франция без стопове или с покрити стопове и някаква изкуствена маскировка. Според мен това ще е стопа.
fallback
Последни