fallback

Porsche модернизира и 911 Turbo

Porsche вече представи модернизираните версии на 911 Carrera, Carrera S, Targa и GT3.

Сега във фирмата подготвят обновена версия и на 911 Turbo Coupe и Кабриолет (от серия 997). В интернет се появиха снимки на преминалия през фейслифт автомобил. Новият  997 Turbo ще бъде разпознаван лесно по новите LED светлини отзад, по-дебелите накрайници на ауспуха и новите лети джанти. Като цяло обаче промените във външния вид са по-скоро козметични, но за сметка на това промените в техническата част при обновения 997 са значителни. Както и останалите модернизирани модели от серия 997, най-силният вариант на 911 Turbo с шестцилиндров двигател ще има нова система за директно впръскване на горивото, която ще повиши максималната мощност от 480 на 500 к.с. В същото време ще бъдат намалени вредните емисии с почти 15%. Вероятно ще бъде модернизирана и скоростната кутия със седем предавки PDK на Porsche, което ще позволи да се намалят още две десети от времето за ускоряване на колата от място до 100 км/час. От Porsche съобщиха, че модернизираните версии на  911 Turbo Coupe е Кабриолет ще бъдат на пазара през втората половина на тази година.   
Тагове:
fallback
  • #15
    GERMAN SUPLEX ( преди 15 години )
    Veche 4 desetiletiya s nepromenen dizain Porsche e vinagi na varha.A inovativni tehnologii shte pokazhe i New Porsche Panamera- PDK (Porsche Doppelkuplung),PASM (Porsche Active Suspension Management),PTM (Porsche Traction Management),PDCC (Porsche Dynamic Chassis Control).No neka da dochakame Shanghai *** Show (ot 19 april)
  • #14
    NANI ( преди 15 години )
    Радо е много прав,тази кола е била ,е и ще бъде харесвана!Винаги съм мечтал за Порше 911 Турбо,цялото в черно и жълти спирачни апарати:)
  • #13
    Wane ( преди 15 години )
    Чета, че нещо споменавате 959 не знам с каква връзка. Както и да е, когато са ги продавали колите, всяка една бройка се е продавала с пряка загуба от около 300000DM. Самата кола е била абсолютна лаборатория за времето си и реалната и цена е била твърде висока. За това Porsche са ги продавали на половин цена... Иначе в невероятна кола, за съжаление съм виждал такава само веднъж.
  • #12
    GTR ( преди 15 години )
    GTR-a go "podpira" i Porsha se modernizira..;)))
  • #11
    Радо ( преди 15 години )
    И на мен дизайна ми харесва, това е като жена. Нима ви трябват нови видове жени, с три бомби квадратни или изтеглени глави? В някой случай красотата е унифицирана.
  • #10
    959 ( преди 15 години )
    Eстествено че е по скъпо,лимитирана серия от 200 бройки ако не се лъжа!
  • #9
    Niki ( преди 15 години )
    Mejdu drugoto, obache 959 e po-skup model ot GT2 :)
  • #8
    porsche ( преди 15 години )
    959 вече не може да се мери с новите 911.По-специално това турбо и GT2
  • #7
    Wane ( преди 15 години )
    Този фейслифт го има от няколко месеца насам... снимките тук са дори на маскиран модел...
  • #6
    Niki ( преди 15 години )
    911 e No 1 model za vsichki vremena, edinstveno 959 moje da mu se opune, no e mnogo rqduk i specialen model.
fallback
Последни