fallback

Две суперпремиери от Toyota

Това ще бъдат съвместната разработка на Toyota/Subaru и суперспортиста Lexus LF-A.

Според изданието Edmunds, японците са насрочили двете премиери за автомобилният салон в Токио, който ще се проведе през месец октомври.Информацията изглежда достоверна, защото само преди няколко месеца, японците съобщиха, че въпреки икономическата криза, нямат намерение да се отказват от суперавтомобила LF-A. Както вече ви информирахме, каросерията на колата ще бъде изградена от въглеродни нишки, а мощността и ще надвишава 600 конски сили. Като начало компанията ще стартира серийното производство на малък брой суперавтомобили LF-A, с които ще участва в различни състезания по света.Последната информация която се появи за спортно купе на Toyota/Subaru, гласеше че премиерата на колата се отлага с поне година. Сега от изданието Edmunds научихме, че е много възможно, заедно със суперспортиста LF-A в Токио да видим и така наречената Toyota/Subaru Sports FR. За нея знаем, че е обозначена със заводски код „086A”, което предполага че колата ще бъде възродена версия на култовия автомобил от 80-те години на миналия век - Toyota Corolla GTS. Новата компактна спортна кола, най-вероятно ще се захранва от двигател тип boxer с обем 2.0 литра и мощност около 200 к.с. Ако премиерите на серийните версии на новите спортисти от страната на изгряващото слънце се състоят в края на годината, можем да очакваме появата им на световните пазари още в началото на 2010 година.
Тагове:
fallback
  • #18
    koi ( преди 15 години )
    японска буйня
  • #17
    аз ( преди 15 години )
    колата е направо убииствена, респект на японеца!
  • #16
    MoTkO ( преди 15 години )
    wow nisko letq6t iztrebitel dizainerite na taq kola mai sa prekalili s ekstazito :)
  • #15
    немец-пенсионер ( преди 15 години )
    от двете по една моля,едната черна другата червена ако обичате!
  • #14
    best ( преди 15 години )
    Няма да плюя Тойота.Искам да ги сравнят с Genesis Coupe,ама на клип да се изкефя!
  • #13
    insane ( преди 15 години )
    Страхотно е:)японците бързо се учат и поправят грешките и вече и при спортните автомобили вече убиват коншнуренцията.Нека плюенето започне СЕГА:
  • #12
    Plamen ( преди 15 години )
    http://***.netcarshow.com/toyota/2007-ft-hs_concept
  • #11
    A4 ( преди 15 години )
    Добре,бе кавали,какво да хвалим,VW ли?Двама приятели си купиха Поло-та и двете дадоха дефекти за по-малко от 6 месеца.Не е само статистика лошото им качество,и на практика е така.
  • #10
    M6 ( преди 15 години )
    тия къртят мивки, нечовешки са. браво
  • #9
    Niki ( преди 15 години )
    Bqlata e s unikalen exterior :)
fallback
Последни