fallback

Audi подготвя новото поколение на А2

Audi разработи концептуална версия на новото поколение A2.

Автомобилът вече е представен на шефовете на фирмата в Инголщат, съобщава британското издание Autocar. Информацията е потвърдена от Майкъл Дик (Michael Dick), шеф по въпросите на техническото развитие в Audi. "Външният вид на колата напомня с нещо предишния A2, но в същото време новото поколение на този модел е съвсем различно", казва Дик. Да напомним, че предишното поколение на Audi A2 беше спряно от производство през 2005 г. Според Майкъл Дик, новия Audi A2 ще бъде произвеждан на изцяло нова платформа, която ще се използвана и за новото поколение на хечбека A3, който ще се появи догодина като модел на 2011. Каросерията на новия А2 ще бъде от алуминий, както беше и при първото поколение. Размерите на колата ще са по-големи от бъдещия хечбек  Audi A1. Какви двигатели ще се монтират на новото поколение Audi A2 засега не е ясно. Майкъл Дик уточнява обаче, че този автомобил ще има и електрическа версия, която ще бъде на пазара едновременно с конвенционалните варианти. Това е една от причините да е нужно повече време от обичайното за разработка на автомобила. Кога конкретно може да се очаква премиерата на новия Audi A2 все още не е известно.
Тагове:
fallback
  • #16
    Boromir ( преди 15 години )
    Калинчо. Куга е на пазара преди тази снимка ама голямата радиаторната решетка на Ауди е 5 години по-рано от Куга! Въпрос на интелкт е да го осъзнаеш ,явно такъв липсва у теб. А относно Такситата имах предвид друго, ама при липса на интелект пак не си разбрал та ти дообеснявам. Такситата са барометър за оптималното съотношение на цена-качество. Тоест максимално евтина кола с максимално най-малко проблеми. А Дачията е най-евтината дори от Хюндай но уви Явно е *** и не става..
  • #15
    Me ( преди 15 години )
    Прав си за Хюндаите. Слушал съм от таксиметрови, че търкалят коли на по 600 000км и дори история за такива на по 1 000 000км. Не, че от оригиналната кола е останало нещо, но все пак това говори нещо...
  • #14
    kalin ( преди 15 години )
    Куга е на пазара преди да се пови тази комп. снимка.А щом трябва да съдя по такситата коя е най-здравата кола,то опоределено не е ментеливата Октавия.Като гледам софийските улици,всяко второ такси е Hyundai... sorry,сам си го наби,селски!
  • #13
    Boromir ( преди 15 години )
    Калинчоо ако имаше мозък щеше да осъзнаеш ,че Куга прилича на Ауди а не обратното. Но един ден като ти се развие мозъка поне, колкото на 10-годишен може и да разбереш някой истини. А сега продължавай да вярваш в дядо Коледа и Феята на зъбчетата.. А относно Октавия само ще ти кажа ,че струва двойно по-скъпо от Дачия но таксиджиите не карат Дачии защо ли? Сигурно и те не разбират? Не са ти виновни нито те, нито ние , виновен си само ти ,че не си прочел и една книжка и не си развил мозъка си.
  • #12
    kalin ( преди 15 години )
    Октавията не беше ли някакво недоносче на VW, което хората "много искали",хи,хи,хи.... ***.Шкода първо да стигнат Дачия.А това на снимката верно се с предница на Куга,за какво някой да завижда?!? на тази простотия ли?Вие сте се ушеметили много,на кой му пука
  • #11
    Boromir ( преди 15 години )
    Мдааа тук откровенно мога да кажа ,че тоя под мен освен очните и умствени проблеми ,страда и от изгаряща завист. Едно е да ти текът лигите по-нещо ама да не можеш да го притежаваш.. Ехх завист ,завист ,тая пуста завист. Крали са Ауди от Октавия сигурно са крали ха ха ха...
  • #10
    the great ( преди 15 години )
    Мдааа,тук Ауди откровено са крали,колкото и да ги защитавате.
  • #9
    Mihael ( преди 15 години )
    Експетеее ти да не си експерт по анадолски каруци? Това ,което всеки ,който чете и се интересува за коли и знае е ,че Форд както и доста други марки се опитват да копират нещо от големите. Ама да изкараш обратното при положение ,че очевидно е Кугао е краднал от Ауди те прави автоматично или Експет по-каруци ,щото няма как да си по коли. Или направо си от Анадола и въобще техниката ти е нещо много непознато и далечно.
  • #8
    Най-бързото А У Д И ( преди 15 години )
    Какъв Експерт си ти бе лайнянко, как ще сравняваш тази КРАСАВИЦА с една от най-смотаните марки. АУДИ да не са Мазерати да копират от Мондео. Всички жълтурски марки крадат от немските машини /дизайн и технологии/.Резил , само дето си европеец.Ама може и да не си , защо ли се чудя!
  • #7
    Boromir ( преди 15 години )
    Добре де тия коментиращи имат ли и грам мозък в главите си? Какъв Форд Куга бе??? Та Ауди станаха пословични със огромната решетка тип "КАТИНАР" и всички след тях взеха да я копират като се почне от Мицубиши и стигнем до Нисан GT-R .. Така ,че ставате смешни вече с тия глупости ,че Ауди копира от другите. Все едно ако сега Опел си сложат ЗВЕЗДА като емблема и вие да почнете да разказвате на всякъде как Мерцедес имитирали Опел!!!! Егати тъпотиите.. направо не мога да повярвам.
fallback
Последни