fallback

Citroen създаде С4 купе „Себастиан Льоб”

Citroen пусна нова специална серия от купето на модел C4, която е създадена по идея на състезател номер едно през последните години в надпреварата WRC, Себастиан Льоб ( Sebastien Loeb).

Citroen е оставил основните технически параметри и характеристики на купето с три врати без промяна, като е концентрирал вниманието върху външния вид на колата и нейното обзавеждане. Новата серия Citroen C4 Coupe "by Loeb" ще се предлага само в два цвята – „Спортно червено” или „Черно”. Автомобила ще се монтира с два двигателя с обем 1.6 литра – бензинов с мощност 120 к.с. и негова турбоверсия с мощност 150 к.с, както и турбодизелов двигател с мощност 110 к.с. Колата чиято външност носи някои от белезите на рали автомобила C4 WRC, има подписи на Льоб на двете врати и специален плакет „by Loeb” в задната част. Външните огледала са или черни или червени. На покрива на автомобила има нов спойлер, а летите джанти на колата са с размер 17 цола, които са оцветени или в бяло или в черно. Интериора прави впечатление с някои допълнения от хромирана стомана и алуминиеви педали и глава на лоста за скоростите.  Виждаме кожен волан и лост за скоростите, изпълнени с червени конци. Спортните седалки са в черно и червено. Килимчетата на пода също са в черно и червено с надписи „by Loeb”. В кабината на всеки автомобил от тази серия ще бъде изписан неговия уникален сериен номер. Цените в Европа ще бъдат 16 000 евро за 1.6 16V VTi 120 к.с., 17 000 евро за 1.6i 16V THP 150 к.с и 17 300 евро за 1.6HDi 16V 110 к.с.
Тагове:
fallback
  • #4
    555 ( преди 15 години )
    стига вечеч с този 1.6 HDi/110 hp,няма ли да го сменят,*** закостенялата фирна.Той е стар колкото света.
  • #3
    Тодор ( преди 15 години )
    Най-после от Ситроен да се сетят за бренда Льоб. Само не мога да разбера защо пак правят половинчати неща? Не могат ли да сложат един хубав 2.0 турбо мотор за да подхожда наистина на един шампион? Не че С4 не е пргав , но може да се развия още. Важното е че направиха първата стъпка , сега да се надявам че ще се престрашат и за следващата.
  • #2
    киро на кирия ( преди 15 години )
    само заради това ,чепише ЛЬОБ си заслужава -няма друг такъв състезател дори и с частен *** побеждавал!!!!
  • #1
    bmwE91 ( преди 15 години )
    Loeb go zaslujava poredna 50-ta pobeda v rali Kipar.Moga da kaja 4e tova e edin ot nai velikite piloti naravno s Shumi!
fallback
Последни