fallback

Lamborghini няма да прави Estoque

Lamborghini замрази плановете за серийно производство на Estoque, купето с четири врати, което италианската фирма показа в Париж миналата година.

„Времето и пазарните условия не са подходящи за появата на нов модел" казва Маурицио Региани  (Maurizio Reggiani), шеф на отдела за развойна дейност на Lamborghini. Разработката на Estoque се намира все още в ранна фаза и ресурсите изразходвани за нея не са много големи. Това прави решението по-лесно за Lamborghini. В края на миналата седмица и от  BMW обявиха, че отменят разработката на Z4 M поради неподходящи пазарни условия. Концепцията Estoque има четири врати и четири места. Това трябваше да бъде супер луксозен спортен автомобил с предаване на движението към четирите колела, който беше планиран да се появи на пазара през 2011 г. Суперавтомобилът трябваше да има бензинов двигател V10 с обем 5.2 литра, както и дизелова версия. Все пак любителите на Lamborghini ще имат поводи за нови емоции с бъдещия Superleggera (супер лек), вариант на  Gallardo LP560-4.
Тагове:
fallback
  • #7
    55 ( преди 15 години )
    Мен лично не ми харесва.Не виждам формите на Ламборджини, нещо модифицирано, но не прилича на Ламборджини, харесват ми моделите им с две врати
  • #6
    Анонимен ( преди 15 години )
    по скоро Порше се уплашиха за ПАНАМЕРА...
  • #5
    Анонимен ( преди 15 години )
    Абе N1 взе ми се скрии какво да се плаши човек от бременен хипопотам с теглич. Ламбото трябваше да правят , а не грозната Панамера.
  • #4
    NANI ( преди 15 години )
    Щеше да бъде уникален автомобил!Много жалко
  • #3
    delgogo ( преди 15 години )
    че то Ламборджини вече са на Порше :), сега ще изчакат да вземат всички компоненти от панамерата и само дизайна ще си е техен и ще излезе по евтино
  • #2
    Анонимен ( преди 15 години )
    Преместиха го от единия в другия крачол по-скоро
  • #1
    Най-бързото А У Д И ( преди 15 години )
    УПЛАШИХА СЕ ОТ ПАНАМЕРА.
fallback
Последни