fallback

Серийната версия на Nissan Qazana

Британското списание Car публикува интервю с Алфонсо Албаиса (Alfonso Albaisa), вицепрезидент на европейското дизайнерско студио на Nissan.

Той разказва за това, как ще изглежда серийната версия на кросоувъра  Qazana. Концепцията Nissan Qazana беше представена наскоро в Женева, а производството на серийната версия ще започне в британския завод на фирмата от лятото на 2010 г. Според Абаиса, все още не е избрано име за серийния автомобил, който ще има дизайн близък до концепцията, но формите ще бъдат по конвенционални. Централната конзола и таблото с приборите ще бъдат запазени. Ще бъде запазено и мястото на дневните светлини, но те няма да са диодни, а конвенционални. Задните светлини също ще бъдат близки до тези на концепцията, като формата им ще напомня бумеранг. Серийният Nissan Qazana няма да има джанти с размер 20 инча. Задните врати няма да се отварят срещу движението и седалките няма да са четири самостоятелни кресла. Колата ще предлага пет места. Според списание Car, серийната версия на Nissan Qazana ще бъде представена идната година отново на автомобилния салон в Женева.
Тагове:
fallback
  • #5
    hooligan_4eto ( преди 15 години )
    Vgledaite se o6te po otblizo i 6te vidite 4e nqma nikakva prilika mejdu DACIA DUSTER & NISSAN QAZANA.Nissana se razrabotva po dalgo ot Daciata i zatova Nissan nqma kvo da otkradne ot Dacia...
  • #4
    the doc ( преди 15 години )
    Няма такова чудо, по грозна не съм виждал...
  • #3
    izkata ( преди 15 години )
    А не може ли по-скоро Dacia да се качи до нивото на Nissan?
  • #2
    delgogo ( преди 15 години )
    ами те нали са на едни и същи собственици, нормално е да си приличат. Всъщност аз откривам доста еднаквост в дачията и нисана. Не може така тц тц тц Нисан да изпадната на нивото на Дачия :)
  • #1
    xAXAXA ( преди 15 години )
    Сега като се вгледам по-внимателно се сещам за един друг велик модел - DACIA DUSTER :D
fallback
Последни