fallback

Chevrolet Camaro – от място до 100 км/час за 4.7 секунди

General Motors публикува официални данни за динамиката на „мускулестия” американец.

Колата спринтира от място до 100 км/час за впечатляващите 4.7 секунди. В същото време от Chevrolet дават и разход на автомобила в градски условия от 14 литра на 100 км, а извън града от 9.7 литра на 100 км. Официалните данни на GM показват доста добра динамика на автомобила с мощност 426 к.с (с механична скоростна кутия и 400 к.с автоматична). В същото време и разходът си го бива, но той не е толкова интересен за „мускулестите” автомобили, а и никога не е бил силна страна на американците. Все още обаче не са публикувани данните за версията с  V6 двигател с мощност 300 к.с.
Тагове:
fallback
  • #2
    Анонимен ( преди 15 години )
    Хм ква злоба бе ти нещо да не си мръднал? То е световен факт ,че Америка е изостанала спрямо Европа и Япония в Автомобилостроенето. Дори първия гаф ,който направи новия президент Обама ,което показа и ниското му ниво на елементарни познания бе ,че -"Не може САЩ страната построила първия автомобил в света да е толкова изостанала в Автомобилостроенето от Европа и Япония". И гафа главно бе в това ,че не Америка е направила първия автомобил а Германия . А иначе е абсурден разхода а най-вероятно и ускорението. Ауто-билд е доказал в над 100 теста ,че Американските производители са единствените в света, които лъжат и занижават ускорението си. Дори преди 2 години S-7 Салеем със 750 коня наричан в Америка с прозвището "Убиеца на Бугатита" се оказа една смешна щайга. Заводските данни са от 0-100 за 2,7сек. в теста обаче и при трите опита не можаха да слезнат под 4,2сек. Максималната скорост бе 350км. обаче колата не можа да вдигне повече от 286км. е кво да ти доказвам и да злобея. Просто Америка не може да прави коли и всички го знаят. Това ,че ти изобщо не разбираш от коли не значи ,че другите злобеят. Просто ти не разбираш нищо от коли и марки.
  • #1
    Анонимен ( преди 15 години )
    Очаквам злобните коментари от селски комплексари, как американците не можели да правят коли, не можели да завиват, не можели да спират и подобно глупости. Само ла*нарите от порше и гоУф могат. Айде селяни, вие сте дребни комплексарски мижитурки... Айде Перник...
fallback
Последни