fallback

Групата VW ще пусне 20 нови модела до края на 2010 г.

По време на годишната среща на Volkswagen Group с медии и инвеститори през тази седмица, председателят на Борда на групата, д-р Мартин Винтеркорн (Martin Winterkorn) съобщи интересни проекти за близкото бъдеще.

VW AG, която се състои от девет отделни марки (Volkswagen, Audi, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Scania, SEAT, Skoda и VW CV), ще пусне 20 изцяло нови модели до края на идната година. Според Винтеркорн сред новите модели ще бъдат шестото поколение на VW Golf GTI с мощност 210 к.с. и няколко модела от новото семейство up! Наред с това Volkswagen работи върху по нататъшната оптимизация на двигателите TDI, TSI и TFSI, защото в групата са убедени, че двигателите с вътрешно горене ще продължат да бъдат основа на автомобилостроенето в предвидимото бъдеще.  "Ще видите нови SUV модели и нови седани, които ще бъдат с четирицилиндрови двигатели от ново поколение”, обеща Винтеркорн.  
Тагове:
fallback
  • #11
    w96 ( преди 15 години )
    Това е трагедията на VW,правилно си го уловил.Че не само са архаиични на външен вид,а функционално са още по-зле.Разбираш,че външния вид е по-малкото зло.
  • #10
    Анонимен ( преди 15 години )
    Като говорим за дизайн....Значи тва кола ли е или картина.. ако я копуваш да я гледаш купи си най-екстравагантната и новаторска щайга... въпроса е че когато си копуваш инструмент той трябва да е функционален... дизайн подчинен на функцията всичко друго е глупост!!!
  • #9
    w96 ( преди 15 години )
    Дизайна на VW не е консервативен,а посредствен!Това е точното определение.
  • #8
    LEXUS ( преди 15 години )
    Kolite na Toyota se kupuvat pove4e i imat po-interesen dizain. А Фолксваген не само в условия на криза,ами никога не са правили по-интересни коли,всички нови са им като старите.На техните клиенти им идва да се застрелят от упор вече от скука!
  • #7
    Анонимен ( преди 15 години )
    Дизайнът им може би е консервативен и еднакъв, не знам, нямам образованието за да го твърдя. Но от ФВ и Ауди аз лошо не съм видял досега. Според мен изчистеният практичен и функционален дизайн е именно това, което се харесва на хората. Именно затова колите им се купуват. Защо тогава, още повече в условията на криза, да рискуват и да експериментират с несигурни неща?
  • #6
    A4 ( преди 15 години )
    20 модела,така ли!Момчета,аз започвам да броя от днес...
  • #5
    LEXUS ( преди 15 години )
    Of Folksvagen само на приказки го докарват.Като някви селски клюкарки са,а новите им модели излизат през 10 години и приличат на старите.
  • #4
    Анонимен ( преди 15 години )
    Най дразнещото е че всеки следващ модел изглежда като фейслифт на предишния. Няма радикални новости , или смели промени.Жалко за добрия концепт за Сироко , и горзничката реализация която няма грам агресия. Всички характерни черти придаващи на автомобила агресия бяха притъпени.Ваг трябва да намалят цените , твърде високи са и да помислят за алтернативи на петрола.
  • #3
    A4 ( преди 15 години )
    Голяма цифра,но от тези 20 модела наистина нови едва ли ще са дори 5,другото ще е "споделяне" на една платформа с Ауди,Шкода,Сеат,т.е. същиите трици.VW са добри в PR-a,иначе другото ще е пак старото лъжене и мажене.Нищо ново под слънцето!
  • #2
    VW AG ( преди 15 години )
    http://***.volkswagenag.com/vwag/vwcorp/content/de/brands_and_companies/other_companies.html
fallback
Последни