fallback

Opel с нов SUV модел на базата на Corsa

Opel тества нов компактен SUV на базата на Corsa.

В интернет се появиха първите доста ясни шпионски снимки на новия модел, който ще бъде произвеждан на платформата на CorsaКолата в момента преминава през тестове при сурови зимни условия зад Полярния кръг. Според експертите в Opel това ще бъде автомобил, който ще се противопостави на модели като идващия скоро на пазара MINI Crossman и на новата Skoda YetiЗаснетия прототип използва за "муле" някаква версия на Meriva. Бъдещият Corsa SUV ще се задвижва от няколко компактни дизелови и бензинови турбодвигатели. Предаването на движението ще бъде към четирите колела, като ще има версия и с предаване само към предните. Дизайнът ще бъде типичен за малък SUV модел – изпъкнали арки над колелата, релси на покрива, предпазни кори и др. Очаква се премиерата на автомобила да бъде през 2010, а продажбите да започнат през 2011 г. 
Тагове:
fallback
  • #6
    Patanov ( преди 15 години )
    Дори и без да се чете статията се вижда, че купето е на Meriva. Коментарите от сорта на No4,1 и 2 просто показват какви хора пускат коментари......
  • #5
    M3 ( преди 15 години )
    Като знам колко е тясно в Корса,не знам как се наврели тези двамата на снимката...:)))Иначе Опел е в криза,и от всякъде им личи.
  • #4
    9 ( преди 15 години )
    Грозно като Гоуфи :)
  • #3
    miri85 ( преди 15 години )
    Абе *** четете преди да пишете!!Пише, че е муле на базата на мерива!!
  • #2
    Бакалов ( преди 15 години )
    Не е лошо джипчето, не блести с нищо, ама чак пък грозно? Арките на калниците обаче са ужасни, ама си мисля, че това е временно решение - не са им се правили калници вероятно, или си крият крайната форма - маркетингов ход... По-скоро второто ;)
  • #1
    anonimen ( преди 15 години )
    грозно като дачия...
fallback
Последни