fallback

Правителствена помощ за бъдещия Range Rover LRX

Британското правителство ще отпусне помощ от 27 милиона паунда за да подпомогне разработката на малък SUV модел от Land Rover, обозначен като LRX.

Този модел беше показан през миналата година на автомобилното изложение в Детройт. Трябва да се отбележи, че  помощта е извън пакета за подпомагане на групата в размер на 2.3 милиарда паунда, за който в момента фирмата преговаря с правителството. Както е известно сега Land Rover е собственост на индийската Тата Motors. От там съобщиха, че стойността на целия проект LRX е 400 милиона паунда. Помощта на британското правителство е съществена за един много важен за фирмата продукт, заяви Фил Пофам ( Phil Popham), мениджинг директор на Land Rover. В скоро време трябва да се вземе окончателното решение за започване на серийно производство на LRX. Стана ясно обаче, че докато концепцията беше представена като Land Rover, серийната версия ще бъде Range Rover. Новият малък  SUV ще има доста общи компоненти с Freelander, включително и системата за предаване на движението към четирите колела.
Тагове:
fallback
  • #6
    Анонимен ( преди 15 години )
    ТОВА Е КОНЦЕПЦИЯ БЕ, ***!!!
  • #5
    sve ( преди 15 години )
    nomer 1,ti kompleksar li si be,kva kola kara6 ti q mi spodli sega
  • #4
    Triforce ( преди 15 години )
    Номер 2 - на психиатър ходил ли си? Ако не, да ти запазя час?
  • #3
    thebrainless ( преди 15 години )
    Супер яко изглежда дизайнчето на тази кола! С удоволствие бих карал такова нещо
  • #2
    Анонимен ( преди 15 години )
    Къв ти сув, даже не знам зашо ги правят 4х4, в Англия ги карат само жени на средна възраст с цел да си закарат децата до училище. Никой уважаващ себе си мъж не би и помирисал рейндж роувър.
  • #1
    Анонимен ( преди 15 години )
    ужасно грозна кола ! СУВ с малка видимост ? Наред ли сте ?
fallback
Последни