fallback

Mercedes публикува нова серия официални снимки от SLR Stirling Moss

Mercedes-Benz публикува нова серия от официални снимки на последната версия на SLR.

Това е Mercedes-Benz SLR Stirling Moss който ще бъде с цена 750 000 евро и ще бъде произведен само в 75 броя. Колата носи името на британската легенда от състезанията Mille Miglia (Хиляда мили) Стърлинг Мос (Stirling Moss на снимката долу). Mercedes-Benz SLR Stirling Moss e с двигател V8 и максимална мощност 650 к.с. Суперавтомобилът ускорява от място до 100 км/час за 3.5 секунди, а максималната му скорост достига 350 км/час. 
Тагове:
fallback
  • #13
    .... ( преди 15 години )
    Nomer 8 az pbk si predstavqm kak ti i ba6ta ti butate golfa po magistralata i taq kola minava i ba6ta ti po4va da reve 6tot kato sravni vozilata i razbira kav negodnik e... kolata ima i retro linii vii ste mn prosti tq ne e pravena da e moderna...
  • #12
    Анонимен ( преди 15 години )
    Тая кола трябва да върви и с поставка за клечки за зъби. Все пак трябва след шофиране с нещо да почитстиш мухите от зъбите си.
  • #11
    Анонимен ( преди 15 години )
    погледни по добре снимките има две предни стъкла ХАХАХА,,,,
  • #10
    Анонимен ( преди 15 години )
    Номер 8 - паднах от смях! Много яко! А иначе според вас кое е по-грозно - колата или тоя гологлавия? За мен и двамата са си лика прилика - ГРОЗНИ!
  • #9
    Анонимен ( преди 15 години )
    Не е нужно да се слага китеник. Просто трябваше да видят как трябва да изглежда скъпа и спортна кола отвътре.. Примерно Бентли,Бугати , Ферари,Мазерати,Ламборджини и други много по-велики и по-луксозни марки от Мерцедес дори R8 изглежда със салон като от бъдещето сравнен с евтинията излъчвана от това постно табло на това недоразумение на Мерцедес.
  • #8
    Анонимен ( преди 15 години )
    Мъжки това не са разсъждения а факти. Тая кола не била за каране пише номер-2 , да и аз това казвам ,че не е за каране. Ти ако обече си мислиш ,че милионерите(които би трябвало да се избиват за тая кола)ще трябва да свикнат и да лапат мухите без челно стъкло. И дано някой ден видя някой с такава кола прегърнал блондинка с празна глава и се надуват ли надуват и в тоя момент виждам как Икаруса минава край тях като на забавен каданс и нагазва в калната локва... а вдигналата се КАЛНА ВЪЛНА ,как връхлита върху наконтения "***" и празноглавата му приятелка.. сещайте се сами каква красива картинка ще се получи само за първа страница на в-к Труд .
  • #7
    NANI ( преди 15 години )
    Гъзариика:)
  • #6
    Анонимен ( преди 15 години )
    чак пък невероятно...
  • #5
    Анонимен ( преди 15 години )
    Невероятно красива
  • #4
    Vancool ( преди 15 години )
    Какви разсъждения само, като Монк си хахах. За да си купиш тази кола трябва да притежаваш и 'обикновен' SLR а и автомобили като този не са създадени за хора като Теб! Така, че не го мисли толкова. Семпъл интериор...... ми да ти сложат китеника от Джугана и надписи 'soN'(Nos) ако искаш ?!!!
fallback
Последни