fallback

Нова стратегия за новата Fiesta

Ford Motor Co. организира новаторски тест драйв на Fiesta.

Компанията е предприела новаторски подход при промотирането на Fiesta в САЩ. Сто избрани щастливци, регистрирали се на сайта на компанията ще получат автомобила за дългосрочен тест драйв, който стартира през април. Целта е "изпитателите" да имат достатъчно време, за да оценят качествата на колата, след което задължително трябва да оставят изчерпателен коментар в популярни интернет сайтове. Този доказано сполучлив рекламен подход е предвиден за северноамериканският пазар, където новата Fiesta ще се предлага от следващата година.Ford Fiesta не е типичната американска кола и на янките ще им е нужно време, за да оценят предимствата на компактните коли на Ford, споделиха от компанията. В същото време стагнацията на автомобилният пазар и скъпите горива, карат все повече хора да се ориентират към икономични и по-достъпни возила. Поради тези причини, Ford Motor Co. канят още 100 000 души за еднократен тест драйв на колата. Тест драйв автомобилите ще бъдат Ford Fiesta хечбек с пет врати, произведени в Германия. Компактните коли ще се оборудват с 1.6 литров мотор, доставящ 120 к.с.Новата Fiesta ще се насочи към клиентите на възраст между 18 и 30 години. От 2010 година, компактната кола ще се произвежда в Германия, Испания, Мексико, Тайланд и Китай.
Тагове:
fallback
  • #9
    Анонимен ( преди 15 години )
    Аз съм фен на Форд, обаче след Фокус единствения свястно изглеждащ Форд е Мустанг. Другите са с някакъв изгъзен дизайн. Мондео 2000-2003 също не беше лошо, а Фиеста беше хубава 96-2001. След това я засраха. Иначе все още съм фен на Форд и BMW (и малко по-малко на ситроен).
  • #8
    T ( преди 15 години )
    Dragstera - няма смисъл да се спори за коли. Всеки има различно виждане и всеки харесва различни неща. Преди година и аз бих нарекъл тази кола кошница, но в момента ми харесва много. Т.е. промених си мисленето.
  • #7
    Dragstera ( преди 15 години )
    ba6ta_ti xaaxxaax ti me ubi we pi4 :D:D ne sam fen na 320kite ;) am tva tyk e.... ko6nica
  • #6
    angel ( преди 15 години )
    Хубав дизайн и интериор.Рационално решение с новата стратегия но все пак да не забравяме,че това е Ford.
  • #5
    k ( преди 15 години )
    evalata!
  • #4
    toto ( преди 15 години )
    веднага ли?Да ти запазя ли две?
  • #3
    T ( преди 15 години )
    Fiesta-та е хубава. На мен много ми харесва. Ако имах повечко пари бих си я купил веднага.
  • #2
    ba6ta_ti ( преди 15 години )
    porednata ko6nica, koqto ti ne moje6 da si pozvoli6 i zatova kara6 mnogo oborotno bmw 320 V-*** deto har4i 25l/100, hahaha, rofl
  • #1
    Dragstera ( преди 15 години )
    porednata ko6nica
fallback
Последни