fallback

VW представи новия пистов ван

Caddy Racer е готов да покорява пистите и през 2009 година.

Тази година нетрадиционното возило на VW ще отбележи петият си сезон в надпреварата "Volkswagen Racing Cup". Зад волана на Caddy Racer ще бъде Peter Wyhinny, който също така работи за VW Group, като директор на английското подразделение на SEAT.VW Caddy Racer е заел до голяма степен визията на шосейният си събрат Caddy Sportline, но разполага с почти двойна мощ. Благодарение на оптимизацията на мотора, дело на Volkswagen Racing UK и новата двойна ауспухова система от Milltek, познатият агрегат на VW Caddy - 2.0 TDI, разполага със 260 конски сили (140 к.с. при шосейният модел).Промени разбира се има и по окачването и спирачките на товарното возило, а за по-голяма сигурност е добавена и задължителната предпазна клетка.Първата надпревара в която ще вземе участие новият VW Caddy Racer е на пистата Oulton Park в Cheshire, която ще се проведе между 11 и 13 април. До края на септември, новият пистов ван на VW ще обиколи повечето писти на острова.
Тагове:
fallback
  • #18
    mitaka ( преди 15 години )
    Не виждам какъв е смисъла от пистова версия на баничарка, какво ше доказват?А иначе съм се возил в пътническата версия и е супер неудобна за дълго каране особено на задните седалки - това са ми единствените впечатления, но все пак това си е баничарка не може да очакваш кой знае какъв комфорт.
  • #17
    варненец ( преди 15 години )
    Колко от вас са изминали поне 1000км с "CADDY" -то ?Вероятно никой. Но иначе "разбирачи"-колкото щеш.Що се отнася до дизайна , то той е субективна категория. Ако имаше универсален модел,вероятно всички автомобили биха изглеждали по един и същи начин."Кади"-то е отличен автомобил. Това е моето мнение след 70 хил. км пробег.
  • #16
    FF ( преди 15 години )
    Представете се пистово състезание с баничарки. Който разпилее баниците се дисквалифицира. Е, тогава ще има смисъл от спортна баничарка. Ха-ха-ха:)
  • #15
    Анонимен ( преди 15 години )
    Това е мечтата на баничаря :)
  • #14
    Triforce ( преди 15 години )
    Как бе, те скоро сортен БУС ще пуснат сигурно, ти ... ахахахаха
  • #13
    Костадин ( преди 15 години )
    За мен думата "ван" и "спортен" са взаимноизключващи се...
  • #12
    bastunakis ( преди 15 години )
    Супер е!!!!
  • #11
    Анонимен ( преди 15 години )
    Серийното Caddy в пътническия му вариант е супер неудобно и дървено, особено за пътниците на задните седалки
  • #10
    automedia.bg ( преди 15 години )
    10x! Оправено е.
  • #9
    Анонимен ( преди 15 години )
    Има правописна грешка в заглавието.
fallback
Последни