fallback

Подробности за Hyndai Genesis Coupe R-Spec

Тази спортна модификация на Genesis Coupe е предвидена за ентусиастите, които имат желание да индивидуализират автомобила си по своему.

R-Spec модификацията, представена в Чикаго се обзавежда с 4-цилиндровия турбо агрегат, доставящ 210 конски сили и предлага добре подбрани спортни доработки на примамлива цена.При този модел, подсказващата буен характер, емблема "R-Spec" напълно оправдава спортното си звучене. Модела предлага състезателно-пистово окачване, 19-нчови олекотени джанти, обути във високоскоростни гуми Bridgestone Potenza с размер, 225/40 - отпред и 245/40 - отзад, спирачна система Brembo, оборудвана с 4-бутални апарати и големи вентилирани дискове, специален "Torsen" диференциал, подсигуряващ минимум приплъзване, спортно настроено управление на волана и други малки, но важни допълнения, доставящи на автомобила истински спортен дух и сигурно поведение.Като при повечето спортно настроени автомобили от този клас и при R-Spec някой от  удобствата на обикновената модификация липсват. За да може Genesis Coupe R-Spec да се предлага на разумна цена, корейците са елиминирали някой от обичайните екстри, налични при обикновеният модел. При R-Spec модификацията отсъстват Bluetooth® устройството, автоматичните фарове, круз-контрола, бордовият компютър, бутоните за управление на аудиото от волана, електрическите седалки и др.  Някой от тези екстри са доста полезни и свикналите с тях, трудно ще пренебрегнат липсата им. Цената на Genesis Coupe R-Spec в САЩ, обаче е с около $3000 по-ниска от тази на обикновеният модел, обзаведен със същия 2.0 литров турбо агрегат. Това дава възможност на купувачите на модела да индивидуализират автомобила си по своему, като добават някоя друга екстра.Моделът ще се предлага само със 6-степенна ръчна скоростна кутия, боядисан в три нови цвята - Karussell White, Bathurst Black и Tsukuba Red. Продажбите на Hyndai Genesis Coupe R-Spec стартират през 2010 година на цена от около $24 000.Още снимки на Hyndai Genesis Coupe R-Spec
Тагове:
fallback
  • #3
    WickedSixD ( преди 15 години )
    *** тия жълтите кво правят..
  • #2
    ! ( преди 15 години )
    дизайна просто е отли4ен, не само от VW, а и грандовете да се пазят, цената е много приемлива...
  • #1
    car expert ( преди 15 години )
    VW Beetle започва от 26 000 $ в USA.Ако трябва да избирам между него и това на снимката,моля от VW да не ми се сърдят...:)))
fallback
Последни