fallback

Peugeot готви спортна версия на 308

Peugeot навлезе в последната фаза от тестове на нова спортна модификация на компактния хечбек Peugeot 308.

Според информация в изданието WorldCarFans, това най-вероятно ще бъде пред серийна версия на „горещия” 308 RC. Има обаче вариант, спортната версия на 308 да е само тест за нова платформа за бъдещо спортно купе, планирано от фирмата. През лятото на миналата година представители на Peugeot официално потвърдиха предстоящото серийно производство на 308 RC Z, чиито първи прототип беше показан през 2007 г. на автомобилния салон във Франкфурт. От Peugeot обещават да дадат повече подробности за спортната версия на 308 отново на автомобилния салон във Франкфурт тази есен. Още от сега обаче е известно, че този автомобил ще се произвежда в Австрия в завода на Magna Steyr. Ако тествания прототип няма общо с бъдещото спортно купе на Peugeot, това просто означава, че от фирмата са решили да пуснат „гореща” версия на Peugeot 308 с три врати. В този случай, автомобилът най-вероятно ще бъде с турбодвигателя с обем 1.6 литра и мощност 175 к.с. (същият агрегат вече се монтира на Peugeot 207 RC и Mini Cooper S), а премиерата може да бъде още идния месец в Женева.  
Тагове:
fallback
  • #50
    dimbi ( преди 15 години )
    аве господа,вие ако се видите ше се сбиете ве.що за кухи леики сте,нека всеки да си кара квот му е кеф и по джоб.някои искат цял жижот да лежат под колите си с мазни раце а други само да карат.нека всеки си кара квот му харесва,че да не почвам и аз сас обидите.
  • #49
    Анонимен ( преди 15 години )
    Да,ве! И аз забелязох,че Пежо и Ситроен разработват "заедно" двигатели! Ей на,настъпи криза и започнаха да се обединяват! И аз се чудя защо Ситроен слагат мотори на Пежо! Баси и ***,ще развалят Ситроен...P.S.Момче,годината е 2009-та! Ало,ти от кома ли излезе,бе! Съветския съюз загуби Студената война,вече не се чака за Лада! Хи-хи-хи!
  • #48
    elin ( преди 15 години )
    След 2004 има по-малко яки нови автомобили, Пежо не са сред тях (407 дебютира през 2004, така че е от последните добри Пежа). *** си дизайна. От новите френски ми харесват повече модели на Рено и Ситроен.
  • #47
    Анонимен ( преди 15 години )
    Така е,голяма скръб....!
  • #46
    koe ( преди 15 години )
    Ще е яко :)До 45, Пежо и ситроен неразработват ли заедно двигатели??? То имаше нещо и BMW ...
  • #45
    Elin ( преди 15 години )
    Отдавна се отказах от Пежо.Защото предпочитам Ситроен.Особено модела Ц2. Може да са.С моторите на Пежо. Обаче ми харесваповече дизайна.
  • #44
    Анонимен ( преди 15 години )
    Отдавна се отказах от Пежо.Защотопредпочитам Ситроен. Особено моделаЦ2. Може да са с моторите на Пежо. Обачеми харесва повече дизайна.
  • #43
    Triforce ( преди 15 години )
    Съжелявам горките собственици на френски автомобили... Това си е наказание!
  • #42
    Анонимен ( преди 15 години )
    Citroen са трагични!Отказвай се докато е време!
  • #41
    C2 ( преди 15 години )
    Отдавна се отказах от Пежо.Защото предпочитам Ситроен.Особено модела Ц2. Може да са с моторите на Пежо.Обаче ми харесва повече дизайна.
fallback
Последни