fallback

Audi хвърли ръкавица на BMW и Mercedes

Новата реклама на А6 - защо да изберем Audi пред конкурентите от BMW и Mercedes.

В последната реклама на новата А6, популярният актьор Джейсън Стейтъм (Jason Statham), в ролята на беглец, сменя няколко автомобила, докато намира най-добрия - Audi А6.Той се опитва да избяга от преследвачите си, карайки, недозавиващ Mercedes и адски трудно за управление BMW. И двете коли, разбира се отиват в автоморгата, а след като Стейтъм е загубил надежда, открива новата Audi А6. С нея успява да избяга по ефектен начин, като оставя преследвачите си без никакъв шанс...Оставяме коментарите на Вас.
Тагове:
fallback
  • #61
    furiousss ( преди 15 години )
    Abe SilverBot , Audi mnogo odavna zadmina Mercedes kamoli pak BMW !
  • #60
    Triforce ( преди 15 години )
    Добре, че уволниха дизайнера на БМВ, иначе можеше още тази година Ауди да дръпне пред БМВ, понеже за мен вече са на кантар. Има някои модели по-добри от на БМВ в съответния сегмент. Като Q7 напримре и R8. Да, 2 модела на фона на десетки, но са нещо :)
  • #59
    SilverBot ( преди 15 години )
    Зверската реклама. Много е добра. И въпреки всичко, Ауди никога няма да е пред БМВ и Мерцедес.
  • #58
    Анонимен ( преди 15 години )
    Абе това е клип на съответния вносител на Ауди - все едно нашите вносители да направят клип с чалга певица - това няма нищо общо с производителя Ауди!
  • #57
    Анонимен ( преди 15 години )
    Стейтъм ми допада много,но в тази реклама-пародия на американски екшън! шайзе :-)
  • #56
    Rocky V ( преди 15 години )
    Shtom stava duma za filmi zashto v noviya film na J.S. "DEATH RACE" nyama Audi? No ima BMW 735i(1989) i Porsche 911 (1980)!
  • #55
    Nabludatel ( преди 15 години )
    Ето ви още една супер "реклама" зa Audi и то на неин терен...)))http://***.youtube.com/watch?v=dGWsogAlZLE
  • #54
    ... ( преди 15 години )
    Не мисля че сериозна фирма като Audi биха направили жалък клип като тоя. Горещо се надявам да не са паднали толковаЧували ли сте за BMW с трудно управление и недозавиващ мерц? И имат ли място за сравнение коли на по 20 години с нов модел?Не ме е яд че се опитват да се шегуват с нас, просто горещо се ядосвам за интелектуалния дефицит на автора на това подобие на реклама.всеки които умее да мисли със собствената си глава ще я "класира" тази реклама както подобава и където й е мястото. И за финал... Аз съм фен на BMW но страшно много уважавам Mercedes Benz, защото наистина... Учим се от тях! НО да се равняваме с VW Group... Само в PK :)
  • #53
    PINKO ( преди 15 години )
    reklamata e neveroqtna......men super mnogo mi haresa.....Evalata na audi 4e se osmeliha da si napravqt gavra to4no s Merc i BMW ! Az principno ne haresvam AUDI no reklamata e mnogo dobre......
  • #52
    Анонимен ( преди 15 години )
    Абе директно сравнение няма.Но в ето тази има http://***.truthinengineering.com/truth/truth-in-a4.html:)Рекламата е добра и Ауди са добри.Освен това в Европа не е незаконно да ползваш чужди търговски марки за реклама на своята, докато в САЩ има. Заради оная реклама в която едно лапе се качва на 2 кенчета кола за да си купи пепси.
fallback
Последни