fallback

Barbie си има Isuzu D-Max

За разлика от САЩ, където големите пикапи се използват главно от фирми и основно за пренасяне на товари, в Европа доста хора ползват този тип автомобили дори в града.

Да се движиш из градските улици с подобна машина стана нещо като мода в редица европейски страни. Дори във време на криза, когато продажбите (особено на големи SUV и пикапи) падат, някои предпочитат да направят покупките си от близкия шопинг център с двутонен пикап. Въпрос на разбиране и разбира се пари. Изглежда на това разчита новата рекламна брошура на Isuzu Франция, която представя новият луксозен пикап D-Max, наречен Crystal, едва ли не за „колата на Барби”. Не че имаме нещо против дългокрака руса мадама да се вози в работен пикап, но френската брошура все пак е доста изкривено огледало на предназначението на този автомобил. Който иначе не е лош, с мощен трилитров двигател и предаване по избор 4х4 или 2х4. 
Тагове:
fallback
  • #7
    Анонимен ( преди 15 години )
    Malko sa obarkali na4aloto na statiqta s tova tvardenie.Napravo obratnoto si e , ne v Evropa a v USA se karat mnogo pikapi v gradski usloviq.
  • #6
    ZMK ( преди 15 години )
    И на мен ми е странно това твърдение, с което започва статията - неслучайно най-продавания амврикански автомобил в САЩ е Форд Ф-150. Доколкото знам, там всичко живо бръмчи с пикапи. Малко странна статия. Иначе Исузу-то *** кефи.
  • #5
    Анонимен ( преди 15 години )
    Точно обратното е!!!В САЩ пикапите се ползват масово и хамериканците отиват с подобни возила до моловете или просто да си купят вечеря!!!! Дори има и !спортни версии, както и всевъзможен тунинг. Там пикапите са на почит и са много по-разпространени от СУВ (изключвам големите градове). В Европа този вид автомобили се използва предимно по предназначение - за работа..
  • #4
    Анонимен ( преди 15 години )
    nikade v evropa ne se polzvat v gradsko pick up koli. pazete si avtoriteta be! i za blog ne stavate
  • #3
    Wane ( преди 15 години )
    Абсолютна гротеска са снимките.
  • #2
    X ( преди 15 години )
    Е не и отива тоя пикап на мацката. По-конкретно като го гледам не мога да се сетя на кого би отивал, че е много хубав.
  • #1
    az79 ( преди 15 години )
    FRENSKI IZGUZICI
fallback
Последни