fallback

Предстояща премиера на VW Golf Plus

В холандското издание Auto Telegraaf е попаднала информационна брошура на новото поколение Volkswagen Golf Plus.

Брошурата е била разпространена по грешка по време на автомобилния салон в Есен и след известно време е била прибрана от щанда на VWСветовната премиера на новия Golf Plus ще бъде на 3 декември по време на автомобилния салон в Болоня. Първите впечатления показват, че новият VW Golf Plus ще бъде много близък по дизайн до шестото поколение на Golf. Отпред се вижда нова броня, по-различни фарове и нова радиаторна решетка с хромирана рамка. Промените отзад включват нова броня и накрайници на ауспуха с нова форма. Интериорът на новото поколение Golf Plus ще получи нови материали и нови цветови тонове. Автомобилът ще се предлага с два бензинови и два дизелови двигатели с мощност от 75 до 150 к.с. Скоростната кутия ще бъде механична с шест степени или роботизираната DSG с два съединителя. С повече подробности за този автомобил ще ви запознаем след премиерата в Болоня. Колата ще бъде в продажба в Европа от началото на идната година.  
Тагове:
fallback
  • #10
    nemo11 ( преди 15 години )
    Имам Golf 5 TDI 1 год. и 8 мес. и вече два пъти ми сменят комп. на двигателя,повече от месец чаках някакъв чип за ABS-а,още е в гаранция.Има и още някоя друга дреболия,ама не ми се говори,полудявам!Отзад на 5-тата врата нещо поскърцва адски изнервящо.И качеството на пластмасите от таблото надолу и в багажника е направо отвратително.Преди да изтече гаранцията съм я обявил за продаване и приключвам с тази марка,балгодаря!
  • #9
    Triforce ( преди 15 години )
    Биа, биа... за всеки влак си има пътници. Като дизайн бива. Вътре не го знам как е, сигурно като стандратния. Мисля, че само 5-цата на ГОЛФ не беше сполучлива, стига сте плюли. Вярно че хората, които карат такива коли - 80% от тях са ***, но има и нормални шофери :)
  • #8
    Анонимен ( преди 15 години )
    Twa Golf li e br xaxa prili4a mi na Zaira basi groznata raota ....
  • #7
    Д Добрев ( преди 15 години )
    Нека, нека да е грозен пък да го карам аз!
  • #6
    Анонимен ( преди 15 години )
    Mnoogo grozno basi stariat Golf e 100 pati po krasiv ! Absoliutno sam saglasen da biaha pomolili Italiancite da im nadraskat nikoia skica :)
  • #5
    Анонимен ( преди 15 години )
    Е поне е 100 пъти по добро предложение от Пежо 307.. Така ,че не знам на кой му киселее в устата...
  • #4
    WickedSixD ( преди 15 години )
    а ти се скрий някъде с тва грозде,кисело ти е в устата щото имаш киселини
  • #3
    WickedSixD ( преди 15 години )
    мн тъпо че измислиха такова тъпо име на тва недоразумение-Гоуф Плюс тцтц. Развалят името на голфа само. А Тигуана е точно тва на снимката само че с по голям просвет. Абсолютно същото
  • #2
    VW - fan ( преди 15 години )
    Гроздето е височко - та затуй май е кисело!
  • #1
    petar ( преди 15 години )
    определено грозен...като хюндай матрикс. поредната немска консерва.що не поръчат на пининфарина да им надраскат нещо набързо, ам се напъват излишно
fallback
Последни