fallback

Mazda показа снимки на новата „тройка” хечбек с маскировка

След по-малко от две седмици на автомобилния салон в Болоня, Италия, Mazda ще направи премиерата на новата „тройка”, версия хечбек.

Малко странно, от фирмата решиха да покажат голяма галерия от снимки на новия хечбек, но...маскиран. Снимките са направени в Европа по време на тестове на новото поколение на хечбека. Този тип маскировка дава големи възможности за въображението. Все пак може да се съди, че предната маска ще бъде в стила на тази при седана, показан тия дни в Лос Анджелис. Ясно е и това, че моделът на Mazda в компактния сегмент е с увеличени размери в сравнение с досегашния. Увеличена е дължината, докато широчината е запазена или е нараснала минимално. В Европа и хечбека, както и седана, ще бъдат с четирицилиндрови бензинови и дизелови двигатели, включително турбодизеловия агрегат на Mazda с обем 2.2 литра и мощност 170 к.с, и бензиновия двигател с обем 2.0 литра и мощност 140 к.с. 
Тагове:
fallback
  • #2
    ... ( преди 15 години )
    Ako i kolata e dobra kolkoto i maskirovkata, 6te si stryva opredeleno parite...
  • #1
    WickedSixD ( преди 15 години )
    на дедо ми жигулата горе долу така изглеждаше пред блока,само че нямаше толкова хубав бризент като тоя,*** и тя беше синя. Тез снимки са уникални просто,дават толкова ясна представа за колата...страхотно наистина
fallback
Последни