fallback

Audi пуска A4 L на пазара в Китай

Най-често производителите прибягват до специални версии с удължена колесна база (LWB) при големи седани като BMW Серия-7 и Audi A8.

Това обаче не важи за пазара в Китай, където големите автомобили се радват на голямо търсене. В Китай бяха представени версии LWB на седаните от среден клас Audi A6 и BMW Серия-5Сега Audi прави следващата стъпка и представя за първи път компактен седан като А4 във версия LWB. Новият Audi A4L е със 60 мм. по-дълго разстояние между осите от стандартния модел. На китайския пазар този автомобил ще се предлага с два бензинови двигателя - 2.0 TFSI с мощност 180 к.с. и V6 3.2 FSI с мощност 265 к.с. Тази версия на Audi се произвежда в завода на VW Group в Чанчун, Китай, а премиерата му е била вчера на автомобилния салон в Гуанджоу. Продажбите в Китай ще започнат от януари следващата година. Засега от Audi нямат планове да предлагат този вариант на Audi А4 на други пазари.  
Тагове:
fallback
  • #4
    derFahrer ( преди 15 години )
    Тези коли се правят не за прошляци като тебе (и мене), а за хората на запад, които сега са по-богати, отколкото през 90-те, следователно сменят по-често, следователно няма нужда да са толкова здрави колите... мдаа... То иначе най-здрави са гробниците от 50-те, ама кой би карал такива неща?
  • #3
    Triforce ( преди 15 години )
    Тя и моята кола е правена по ISO. Съгласен ли с да ми купиш нов Германски автомобил, аз да ти дам японската кочинка, правена в Англия, която вече има 3 различни шума в купето. Какви ISO-та те гонят не мога да разбера. Всико отива на зле и става все по-зле! Автомобилите от 90-те бяха най-здрави. Ако щеш и френските по тия години са много сполучливи, а пък сега всичко е О-жас!
  • #2
    ionko ( преди 15 години )
    twa nee problem che e v kitai golemite firmi kato nokia mercedes i intel rabotiat po ISO niama kak da nespazvat iziskvaniata za higiena kachestwo i nadejnost :)
  • #1
    NANI ( преди 15 години )
    A we dobro e audito,ama kato vidq teq ieroglifi po nego izgubvam vsqkakvo doverie....nz zashto taka:)
fallback
Последни