fallback

Австрийци доработиха 1.4 TSI

Австрийската тунингова фирма O.CT Tuning завърши разработката на нов проект.

Това е тунинг пакет за повишаване мощността на един от най-използваните нови малки двигатели на VW Group - 1.4 TSI. Както е известно, този двигател комбинира директното впръскване на горивото с компресор и с турбина и сега се предлага в четири варианта на мощността - 140, 150, 160 и 170HP. За всеки един от тези варианти, O.CT са подготвили свой пакет, повишаващ мощността. Това става чрез промени в електронното управление на двигателя (ECU) и редица други доработки. Най-силната версия на О.СТ е с мощност 193 к.с. и максимален въртящ момент 285 Nm (+65 Nm). Според данните на австрийските тунери, с този доработен двигател Golf 1.4 TSI сега ускорява от място до 100 км/час за 8.0 секунди, което е по-бързо с 1.2 секунди от стандартния модел с мощност 140 к.с. До 160 км/час колата ускорява за 18.5 секунди (при стандартния модел за 24.5 секунди). Версията на Golf от O.CT има максимална скорост 225 км/час (при стандартната кола 205 км/час). Освен за Golf с двигател 1.4 TSI, от О.СТ са подготвили и промени за VW Tiguan и Touran със същия двигател.
Тагове:
fallback
  • #6
    lol ( преди 15 години )
    kurnik...
  • #5
    bbb ( преди 15 години )
    stariya dvigatel na golf e otli4en ne moga da spora za nai novia imam golf 5 1.9tdi.mn sa hubvi dovolen sam :)
  • #4
    PAV3L ( преди 15 години )
    Да не би някой да ви бутна клавиатурите в ръцете, че да почнете да серете във всяка статия, която не се отнася до харесваните от вас автомобилни марки?Като не ви харесва VAG-Group, не пишете в статиите за него! И все пак нали знаете приказката - по-добре на хората в устата (в клавиатурата) отколкото на хората в краката!Щом пишете - по-добре, отколкото да не пишете :P
  • #3
    Анонимен ( преди 15 години )
    Тия не се спряха да правят глупости. Ако искам спортна кола ,ще си взема двуврато купе ако ще да е Кия (със сигурност ще е по-бързо и с побра возия) ,а не смешен VW дето са го преработили.
  • #2
    sc ( преди 15 години )
    shitt ..
  • #1
    WickedSixD ( преди 15 години )
    abe ne me zanimavai s gluposti be...
fallback
Последни