fallback

Вулканичен материал за Natalia SLS 2

Американската фирма DiMora Motorcar съобщи, че панелите за каросерията и платформата на първия модел на фирмата - Natalia SLS 2, ще бъдат изработени от специално неорганично „вулканично влакно”.

Natalia SLS 2 е обявена като най-скъпият автомобил в света. Специалното „вулканично влакно” ще се получи (както показва и името му) от вулканични материали. То ще бъде екологично чисто, леко, много трайно и здраво. Според фирмата производител Barotex, за неговото получаване ще се изразходва много по-малко енергия отколкото за изработването на метални панели или панели от карбон за каросериите на автомобилите. Според производителите по всички свои характеристики новият материал превъзхожда карбона и фибростъклото. От Barotex и DiMora обаче не съобщават никакви конкретни данни за новия материал. Вече се знае, че ексклузивният супер луксозен седан Natalia SLS 2 ще бъде с 16 цилиндров двигател с мощност 1200 к.с. Цената на автомобила е обявена за над 2 милиона долара. От курортната верига Luxury Resort Villas вече са поръчали 10 броя от уникалния автомобил.
Тагове:
fallback
  • #2
    dada ( преди 16 години )
    то и ролс ройс фантом не е най красивата но това няма значение само да я имаш бах ти и якото ще е вътре отвън може да не изглежда като кой знае какво но вътре и показателите и ще са космически като се има предвид 1200 кс
  • #1
    X ( преди 16 години )
    Тази кола ми изглежда почти като Кибертрон. Интересно кой би дал пари за такова грозно нещо!?
fallback
Последни