IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Комби версията на Opel Insignia ще дебютира в Париж

Само преди около месец беше официалната премиера на Opel Insignia.

Комби версията на Opel Insignia ще дебютира в Париж
На автомобилния салон в Лондон моделът беше представен във версии седан и хечбек. Сега през октомври на автомобилното шоу в Париж ще видим и новата версия комби, наречена Opel Insignia Sports Tourer. 


Новият комби автомобил има много стилен дизайн, близък до този на седана и хечбека. От колонка В обаче, назад колата е изцяло нова. Задните светлини на комбито са хоризонтални, издължени от задните калници почти до средата на задната част. 


Това придава елегантност на автомобила, който е дълъг 4910 мм и предлага багажник с обем 540 литра. Интересно е, че два нови двигателя ще се появят при комби версията, компактен турбобензинов двигател и нов дизелов агрегат. Те ще се добавят към петте двигателя с които Insignia бе показана в Лондон. Всички двигатели на новия модел отговарят на изискванията за опазване на околната среда от стандарта Euro 5. 


Скоростната кутия е или механична или автоматична, и в двата случая с шест степени. Видоизмененото шаси на комби версията може да бъде комбинирано с адаптиращото се окачване на GM, нречено FlexRide, както и с предаване на движението към четирите колела AWD.  
0 от 500