fallback

Михаел Шумахер блъснал пешеходец

Говорител на седемкратния световен шампион във F1 потвърди, че Шумахер е участвал в пътен инцидент във Великобритания.

Търговец на коли от Кент, югоизточна Англия, е съобщил на вестник Mirror, че е бил блъснат в неделя от скромен ван Fiat Ducato, управляван от бившия състезател на Ferrari. Търговецът разказал, че Шумахер, който по това време се бил отправил към частен самолет на близкото летище, изпреварвал по-бавно движещо се превозно средство. По думите му Шуми крещял „Какво по дяволите правеше на пътя” (What the fuc*ing hell were you doing on the road?’), а после търговецът извикал полиция. Полицаите тествали за алкохол и разпитали Шумахер, макар че в началото изобщо не повярвали, че това е легендарният победител в 91 Гран При –та. Търговецът, който има само леко нараняване на крака, обяснява: „полицаят дойде и каза: този човек твърди, че е Михаел Шумахер, а после дойде втори полицай, който каза, че му е видял документите и наистина е той”. „Той изобщо не се извини, просто се качи обратно във вана и замина, без дори да ме погледне. Беше арогантен”, допълва търговецът. Говорителят на Шумахер, Сабине Кем (Sabine Kehm) казва: „Имало е колизия, но няма пострадали. Михаел е съдействал на полицията, няма друго, което искаме да кажем”.Полицията в Кент няма да предприема нищо.
Тагове:
fallback
  • #11
    даниела господинова ( преди 15 години )
    Не мисля ,че пилот от подобен ранг,би нарушил правилата за движение,явно пешеходецът не е пресичал на обозначеното за това място-колкото до държанието на пистата-мисля,че никой няма право да хули човекът счупил всички рекорди на формула едно и кпйто и да дойде след него ще бледнее пред живата легенда-МИХАЕЛ ШУМАХЕР
  • #10
    Анонимен ( преди 16 години )
    Евала ти правя човек. Има толкова нахални пешеходци че направо да слезеш да им праснеш мозака. Аз лично като пресичам гледам винаги да го правя така че да няма нужда колата да намаля или да пак да спира савсем. А има хора които правят точно обратното дори сам ставам на сцена когато пешеходец пресича по такав нагал начин пре барзо движеща се кола че шофьора нямаше достатъчен спирачен пат и колата му чак поднесе в другото платно. Иде ми такива кат видя да дам газ до дупка но ми е жал за колата. Та относно Шумахер смятам че казуса е подобен и голяма част от вината е у пешеходеца. Е и Шумахер може би е карал по барзо от разрешеното но можем да му го простим все пак е наи-великия сазтел карал някога.
  • #9
    Анонимен ( преди 16 години )
    нормално е да има и *** на пътя. Аз веднъж както съм паркирал и 3 баби застанали пред колата ми на 10 см. и си говорят . Виждат ме ,че се качвам в колата, запалвам двигателя но нищо, бабите се обърнаха позагледаха ме и продължиха да си говорят. Бипнах леко но те въобще не се помръднаха. Втори път натиснах клаксона но този път пронизително и дълго. Двете баби се поотместиха но третата само се завъртя с гръб към мен и не помръдва а продължи да си говори с другите две. Направо полудях и тръгнах леко напред. Повярвайте ми докосвам с бронята си *** и но тя не помръзва!!! И тогава вече дадох малко повече газ и я качих на предния ми капак. Бабата буквално се оказа седнала отгоре. Да видите колко бързо слезе от капака и почна да ме псува. Естествено без да и обръщам внимание си продължих.
  • #8
    Анонимен ( преди 16 години )
    eee жалко много жалкоВъпреки че е многократен шампион и си е изпуснал нервите значи е гола вода като шофьор на улицатав болида може да е гений но на пътя явно е гола вода като психикане трябваше да напуска пистата, там му е мястото, за това е роден
  • #7
    :) ( преди 16 години )
    добре философе може и да е така но щом има нулева видимост няма как да има маркировка за да може да бъде усъществено изпреварване с което си противоречиш но и аз смятам че блъснатия пич е пресичал неправилно а Шумахер макар и да не съм му фен го качил на капака
  • #6
    :) ( преди 16 години )
    Защо не помислите в друга посока?!? Търговецът е пресичал неправилно! Шумахер е предприемал изпреварване, което автоматически означава, че търговецът е пресичал на необозначено място за пресичане (което е ЗАБРАНЕНО В АНГЛИЯ). Ако закона трябва да се произнесе срещу някого, то трябва да го направи срещу търговеца. Шумахер при изпреварването е имал нулева видимост! Изведнъж човека е изскочил пред него от посоката на изпреварваният автомобил!!!
  • #5
    Анонимен ( преди 16 години )
    eii vulkut kojata si meni ama nravut... i kato pilot bluskashe supernicite si samo i samo da ne go pobedqt... gaden shvaba e toq.. Go Luis!!! :)
  • #4
    Wartburg ( преди 16 години )
    е какво щеше да отнесе...я броня,я капак :D и някоя псувня която няма да разбере даже :)))
  • #3
    Анонимен ( преди 16 години )
    Търговецът трябва да е доволен, че зад волана не е бил Ицо Стоичков. Тогава какво щеше да отнесе, не му е работа.
  • #2
    Sisi_vass ( преди 16 години )
    EEE,kakvo tolkova kato go e blusnal,nima polovinata ot 6ofiorite ne sa imali putni incidenti!A i puk tozi tyrgovec. FORZA SCHUMI!!!!!!
fallback
Последни