fallback

Това е новият Renault Megane

Този път няма съмнение! Това е съвсем новия Renault Mégane, който беше хванат „на сянка” по време на снимки за неговата реклама.

Въпреки усилията на целия снимачен екип, папараците са успели доста ясно да снимат третото поколение на Megane. Това важи най-вече за предната част на колата, която е наистина впечатляваща. От Renault никога не са се страхували да предизвикат дебат чрез дизайна на някои нов свои модел. Спомняте си противоположните мнения с които беше посрещната задницата на сегашното поколение през 2002 г. Сега изглежда, че дизайнерите на Renault са изместили дебата в предната част на автомобила. Фаровете на снимания хечбек с три врати са комбинирани с огромни сребърни отвори за въздух. Този път разликата между вариантите с три и с пет врати ще бъде съществена. Тази предница която виждате ще бъде само за хечбека с три врати. Той ще се казва Mégane Coupé и ще се появи на пазара след повече от една година. При него спортните характеристики ще идват не само от предницата, но и от по-малките прозорци, тесните задни светлини и вдигнатата задница. Промените обаче не са само в дизайна. Renault желае, (както става и с новата Laguna), да покаже нови измерения за качество и надеждност. Mégane III ще бъде произвеждан на платформата на Nissan Qashqai. При производството на колата ще се използват по-качествени материали, подобни на тези които видяхме при новата Laguna. В стандартното оборудване ще бъде стартиране без ключ, Bluetooth телефонна връзка, ново поколение въздушни възглавници и система за контрол на стабилността. Двигателите все още не са определени или поне медиите нямат информация за тях. Очаква се базисни да бъдат бензиновия и дизеловия агрегати с обем 1.6 литра.
Тагове:
fallback
  • #5
    xxx ( преди 16 години )
    reno pritegava nissan
  • #4
    Triforce ( преди 16 години )
    Или сътрудничеството с НИСАН ще намали качеството на автомобилите НИСАН??? Винаги има повече от 1 гледна точка!
  • #3
    badi ( преди 16 години )
    Ne mislq 4e 6te brakma za razlika ot nqkoi nekski samo fakta za sadrudni4estvoto s nissan e dovod za po visoko ka4estvo.
  • #2
    MERCEDES W116 ( преди 16 години )
    Дали това няма да е поредната френска барака?
  • #1
    Stefan ( преди 16 години )
    Еми наистина изглежа много агресивна колата като цялостно излъчване, особено отпред. Дано да са подобрили и качеството на изработката защото един приятел на баща ми има рено лагуна 2004г комби и откогато го взе сигурно 20 пъти е влизало в сервиза ( и то не за смяна на масло или ремък :) )
fallback
Последни