fallback

Subaru показва най-силната версия на Impreza в Лондон

На автомобилното изложение в Лондон, Subaru показва най-силната произвеждана някога Impreza – концепцията WRX STI 380S Prodrive.

Зад доста дългото наименование се крие Impreza с мощност 378 к.с. От японската фирма обаче обявиха, че още до края на тази година ще видим серийна Impreza, която ще има в името си 380S, тоест ще бъде със същата мощност като концепцията в Лондон. Всъщност да уточним, че показаната концепция в Лондон е разработена съвместно с английската фирма Prodrive, където шасито на автомобила е било приспособено да се справи с рязко повишената мощност на автомобила. Освен промените в шасито, Prodrive ще произвежда ръчно и по поръчка двигателите. Тези агрегати имат мощност с около 60 к.с. по-висока от тази при автомобила на Subaru World Rally Car. Бъдещата серийна версия на Subaru-Prodrive 380S най-вероятно ще изглежда доста по-различно от тази STI версия, показана на щанда на Subaru в Лондон, макар че ще запази някои от характерните й белези. Ще остане например двойният накрайник на ауспуха с диаметър 90mm, ще бъде запазена и предната броня. Серийният STI 380S ще има изпъкнали арки над колелата и 19 инчови джанти. Освен 380S, скоро ще видим и друга версия на Impreza WRX STI - 330S. Тя ще попадне в промеждутъка между стандартния STI и 380S. Очаква се бъдещата Impreza WRX STI 330S да ускорява от място до 100 км/час за 4.4 секунди и да има максимална скорост от 250 км/час. Засега „S” моделите на Subaru ще се продават само във Великобритания от края на годината.
Тагове:
fallback
  • #4
    SensationBW ( преди 15 години )
    Така като ти прочетох коментара ми стана ясно колко си у ред така да се каже - не мисля ,че е нужно да обяснявам на мишоци като теб колко грешат в случая :D:D мерцедес беше едно време сега е просто магарцесдес ;);)Спирам дотук няма смисъл от спорове със злетаци Японското е Върха!!!
  • #3
    az ( преди 15 години )
    awe pi4 ima6 li akal ti si lud ako si misli6 4e nemcite sa po-slabi ot qponcite moje bi ne si se ka4wam na mercedes 4e da gowori6 takiwa prostotii
  • #2
    SensationBW ( преди 15 години )
    Субару си знаят работатаПроизвеждат Невероятни Автомобилиииии !!! Не като немците коли :Д:Д:Д:ДД:!!!
  • #1
    impreza_wrx ( преди 16 години )
    Ami kakvo da vi kaja Subaru prodyljava da razviva aftomobilite si a Impreza e unikalna 278 hp 4udovi6te e the best car
fallback
Последни