fallback

3 дни преди премиерата, официални снимки на Camaro в интернет

Премиерата на новият Chevrolet Camaro е насрочена за 21 юли, понеделник.

Още от петък обаче в интернет циркулират официални снимки на колата, които ви предлагаме и ние. Вече се знае и това, че новото Camaro ще се предлага в три версии на оборудване - LS, LT и SS. В някои коментари се говори  и за версия RS, но засега това не е сигурно. Сред двигателите ще видим V6 с обем 3.6 литра и мощност 296 к.с., както и V8 с обем 6.2 литра и мощност 426 к.с. Сред екстрите можем да споменем спирачки Brembo (при SS), система за контрол на стабилността, LED светлини и в интериора. Повече подробности за новия Chevrolet Camaro ще имаме след официалната премиера в понеделник. 
Тагове:
fallback
  • #22
    Blago ( преди 16 години )
    Ще те помоля да спреш да обиждаш, че това е най-лесно и аз да почна и съм сигурен, че ще ходиш да се оплачеш на тати после. *** ще викаш на някой друг, а не на мен. Още не съм изпаднал до там, че да се представям с различни никове. Я като си толкова разбирач ми кажи как става този номер Ford Mustang 1969г да е 22хил Евро- 40000лв приблизително, а чисто нов 22хил долара, тоест 28хил лева?Ще те оставя да помислиш малко над това. Ама мисли повече време, примерно докато излезе официално цена на това камаро, та да не ме занимаваш с глупости до тогава.
  • #21
    IMC ( преди 16 години )
    Пич ти си ***, как може да сравняваш кола от 69-та с нов модел, то има и коли от 30-те които сега струват милиони това не е показател, чисто нов корвет с всички възможни екстри за модела и то модификацията Z06 струва малко под 80 000 долара. Можеш да провериш на сайта на Шеви, и имай предвид че Корвет е високи клас а Камаро е нисък клас.
  • #20
    Анонимен ( преди 16 години )
    До *** дето си мисли ,че Камарото щело да е 20 хиляди долара. Чети идиоте давам ти линк дано празната ти глава да проумее истината ето колко струва старото камаро и то точно модела ,който в момента имитират с новото гледай и чети колата е 1969 година и струва в момента 70 хиляди евро. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=5027244&__lp=6&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=5600&makeModelVariant1.modelId=10&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=&categories=SportsCar&lang=de&pageNumber=6
  • #19
    Анонимен ( преди 16 години )
    ха ха ха селякоо ,последните 3 коментара са от един и същи човек ха ха ха.. то тъпо селото ама нали трябва и подкрепа да си напише.. ха ха .. *** никога Камаро не е била популярна и масова марка. И това го знае всеки! Камаро е в скъпия сигмент спортни купета а Мустанга е в евтиния. Я виж колко пари са спортните Шевролети бе *** ***. Ти Шевролет Курвет чувал ли си "Американецо"? *** и виж колко струва нов 200000долара. Като го понатовариш с екстри и като платиш акцизите виж колко става. То бива ,бива тъпота ама да си *** и да спориш без да прочетеш и един ред ... Много си *** и не е нужно да доказваш малоумие като се правиш на трима различни и да даваш коментар "УЖ" сте трима само дето фразите ви и начина на писане един и същи ха ха ха.. селооо..
  • #18
    Blago ( преди 16 години )
    Оставете го Анонимния разбирач да си мисли, че ще е $300000 :).То още не е пусната колата, а нашия вече и цена й обяви :)
  • #17
    IMC ( преди 16 години )
    Как ще е 300К Камарото, това винаги е бил масов авотмобил най-вече за тинейджери. Нисък клас Muscle Car, в една категория с Мустанга. За това предполагам, че като цена ще е близък до Мустанга, но разбира се по-скъп, визирайки че това е нов модел. Колкото до сравнението на немски и американски коли, ще кажа само че единствената причина да правят различни коли е че хорат имат различни вкусове.
  • #16
    Мето ( преди 16 години )
    Сега за анонимния,дето казва,че Камарото е $300000!?!Пич,нали точно затова писах,че не си ли бил там и не си ли карал Muscle Car не можеш да коментираш!Базовата цена е $24-26к.SS версията,най-скапата заводска не е повече от $60000!Не пиши глупости,да не ставаш смешен!
  • #15
    Анонимен ( преди 16 години )
    пич, тов е камаро, не супер спортен автомобил. цената му няма да бъде над 50-60 000 долара. Това дори не влиза в ценовата категория на асън, ферари и т.н.това си е хамерикански автомобил, направен за хамериканци - 6.2л - 430 к.с. - типично за тях. Аз не мога да ги разбера, но не се и опитвам - винаги бих предпочел европейската (или японската) алтернатива, ако няма фрапиращи разлики в цената!както един от пичовете спомена - мистанг за 20к, сега ти се сети какъв европейски спортен автомобил е някъде близо до тази цена..
  • #14
    Анонимен ( преди 16 години )
    Еми Камарото не е Мустанг. Извинявай все едно Германеца да сравнява Голф-RS с Порше-RUF. Едната кола е в Евтиния сигмент а Другата в Луксозните и спортни купета. Я виж колко струва в момента Курвет на 3-4 години втора ръка няма под 100000 долара. Шевролет е най-спортната Американска марка ве. А уж си фен на Американското малеее... Ако не ти са ясни цените влез в mobile.bg или mobile.de или в някой друг сайт за коли и чети ,за да знаеш.
  • #13
    Blago ( преди 16 години )
    Анонимен, така като гледам просто изказваш мнение без да си много наясно какво се цели с този модел и каква е политиката на Америка, относно автомобилопродажбите.Камаро, челинджър, мустанг, това са все коли, които са станали икони там и се харесват заради поведение на пътя, звук на двигател и като цяло чувство зад волана. Създават се по-съвременни версии на старите за да могат отново да им се радват.А тази цена, която си я обявил ми се струва прекалено нереална при положение, че Мустанга им е $20000, а шелбито е $42 хилки.Какви са тези $300хил, за които говориш?
fallback
Последни