fallback

Acura пуска седана TL

Acura публикува една единствена снимка на новия седан TL, модел 2009.

Колата ще влезе в продажба през есента на тази година в САЩ. Макар да не дава много подробности, японският производител съобщава, че този модел ще се предлага в две версии, едната от които ще бъде Acura TL със системата Super Handling All-Wheel Drive. От Acura съобщиха също така, че новият седан TL ще бъде предлаган с най-мощния двигател на марката, без да дават повече подробности.
Тагове:
fallback
  • #5
    DD ( преди 16 години )
    Като човек имал късмета да кара всякакви американски коли - заключих , че японските са най-добрите. :)TL 3.2, TL купе3.2, RL, нисан 350Z, Акорд 3.2. Инфинити G35, M45, QX 45, QX 65. Лексус, Мазда 6 V6, абе ТОВА СА КОЛИТЕ, които си заслужават - ако ще и да приличат на трабанти отвън. Усещането, динамиката, контрола на колата са неописуеми. Скоростните им кутии са изключително бързи(за автоматиците), Моторите са пъргави и с уникален звук. За секунди се срастваш с возилото. Пожелавам на всеки да го изпита.
  • #4
    Дъ Доба ( преди 16 години )
    Старата си беше много добра, не случайно беше 3 години номер едно в ТОП 5 на най-добрите спортни седани в САЩ.Тази е грозна сравнение със стария ТЛ.
  • #3
    Нинджата ( преди 16 години )
    "Акура" е луксозна "Хонда".Невероятни са...
  • #2
    mntrx ( преди 16 години )
    И аз харесвам японските коли, но отпред е отвратителна .. :D
  • #1
    badi ( преди 16 години )
    Eto tova e savar6enstvoto.Maoviote germaski proizvoditeli neka si pravvqt bri4ikite.
fallback
Последни