fallback

Неофициални снимки на седана Audi RS6

Малко по-рано през тази година Audi показа снимки и даде информация за новия RS6 Avant, задвижван от V10 би-турбо с мощност 580 к.с. (432kW).

Малко учудващо обаче, не бяха дадени никакви информации за седана RS6. Сега в Motorauthority се появиха шпионски снимки на седана, които показват, че при него ще има някои промени в задните светлини, докато останалата част от автомобила няма да се различава в сравнение с комбито. Освен високата мощност, двигателят V10 на RS6 предлага и впечатляващ максимален въртящ момент от 650Nm. Постоянното предаване на движението quattro към четирите колела оползотворява цялата мощ и държи автомобила сигурно на пътя при всякакви условия. Спирачките са карбон-керамика. В интериора на седана RS6 също не се очакват големи промени в сравнение с комбито. Много детайли от карбон и алуминий, кожа и волан по избор – мултифункционален с три спици или специален модел за RS с емблема в средата. Таблото с уредите е уникално, като компютърът дава цялата информация за системите на колата. Макар и с маскировка, личи, че новите задни светлини при седана са по-различни от тези при комби версията. Те са по-малки и по-ъгловати. Предварителните данни са, че цената на RS6 Sedan, (който ще се появи на пазара в Европа по-късно през тази година), ще започва от около 105 000 евро.  
Тагове:
fallback
  • #9
    turboanalen ( преди 14 години )
    tozi avtomobil ne e praven ot vw a ot audi zemi pro4eti malko s dvigatel na audi e i s platforma na audi
  • #8
    d ( преди 16 години )
    vsi4ko e v1pros na li4en izbor,no AUDI izbirat tezi,koiti razbirat
  • #7
    vw ( преди 16 години )
    VW винаги са знаели как да правят автомобили :)
  • #6
    Анонимен ( преди 16 години )
    "Ooo Пепи, получихме от новитеаудита, същите като едно време! Сектантите на ауди и те са същите,като едно време-злобни, консервативни,необразовани и БЕЗ КАПЧИЦА ЧУВСТВО ЗА ХУМОР! :D :D:D" -цопи-пасте от "az",СЪЖАЛЯВАМ МНОГО,ЧЕ СЕ ИЗБЪЗИКАХ С ВАС! Хи-хи-хи!
  • #5
    Анонимен ( преди 16 години )
    Пепи първия път го написа на място ама сега звучиш направо тъпо и завистливо. Май си мноого просто момче а? Еее то бива да изтъпееш ама ти нямаш стигане бе. ***.
  • #4
    Анонимен ( преди 16 години )
    Еми Пепи май забравяш ,че това е RS варианта на сегашната шестица. Така ,че много ясно ,че ще е същата все пак е същия модел със спортен двигател. И все пак е по-различен за разлика от М5 и 5-та серия на БМВ.. Така ,че си заври коментара .. знаеш къде!
  • #3
    Анонимен ( преди 16 години )
    "Ooo Пепи, получихме от новите аудита,същите като едно време :D :D :D"-цопи-пасте от "az".
  • #2
    Анонимен ( преди 16 години )
    Близо 600 коня!!! Това е по мощно от Ферари!! Егати спортажа... Супер яко.
  • #1
    :) ( преди 16 години )
    Какви снимки бе хора, RS6 Avant вече го има! Вчера в столичният квартал Бояна с очите си го видях. Ярко син екземпляр с ненормален звук, огромен дифузьор и поизпъкнали огромни и обли хромирани накрайници на изпускателната система. Красота...
fallback
Последни